28/2- godnatt!

USCH, jag vill inte att det är skola imorgon. Jag orkar inte. Jag vill ha lov i en vecka till. Jag kollar How I Met Your Mother & imorgon ska jag åka med pappa till bussen klokcan 7 för att fram till sommaren så får jag inte ha sovmorgon för mamma om jag ska iväg till australien. Mamma tror inte att jag klarar det annars.. Bajs unge. Vi får väl se hur det blir med det. Jag behöver min sovmorgon!!
GODNATT!


28/2


Detta har väl i pricip varit mitt lov;
-shoppat som en galning.
-träffat söta kompisar.
-festat.
-badat tunna.
-sovit.
-knarkar Disney Channel.

28/2 - glaaaaad

Aah, "godmorgon". Eller eftermiddag kanske är mer rätt? Jag har varit galet trött hela dagen & nästan inte gjort ett piss. Kelat med hästarna & varit ute & gått sen slutade det framför tvn. Gårdagen var riktigt mysig. 40 grader i vattnet & typ 0 i luften. Trevligt folk & god dricka är en perfekt kombination, dont you think. Slänger in lite bilder.

nils & tim i bastun.

folk i tunnan.

jag i tunnan. haha..

ceder & wallden.

27/2

HEJ!
Jag har ganska brottom så det blir en snabb update;
Skit trevlig kväll igår med super god middag hos Ella tillsammans med Malin & Julia. Vid 10 drog vi till Deniz & det var inte helt fel.

Ikväll blir det badtunna i rydsgård med lite trevligt folk. Får ta & leta upp bikinin dårå.
LATER!


nathalie, jag, julia, ella & malin hos deniz.

26/2

Tjena små läsare! Jag sitter hemma hos Ella & väntar på maaaat. Ikväll drar vi vidare på fest hos Deniz & antingen sover jag här eller så tar jag tåget hem. Hörs imorgon, ha en bra kväll!


riktigt ful & gamal bild men det fanns ingen rolig på datorn :(

25/2 - Sjukhuset

08;16: Godmorgon! Klockan är TIDIGT & jag vill bara krypa ner i sängen igen men jag måste upp & åka iväg till sjukhuset vid 9. Känns som det är något som kommer vara fel. Jag kan inte andas utan att anstränga mig & när jag tar ett djupt andetag så blir jag anfådd & trött för jag måste ta i & sträcka på mig för annars fylls inte lungorna, det tar liksom emot. Sjukt läskigt men vi får se vad felet är idag iallfall. Efter det ska jag & mamma kolla telefoner & abonnemang. Mitt går ut idag & jag får typ skaffa något lame dom här månaderna för mitt abonnemang är ändå dyrt(599kr/mån) att behålla när jag åker. 
När Jenny sen kommer in till stan så ska jag shoppa lite med henne. Jag städade ju faktiskt hela huset igår så någon liten belöning ska jag allt ha. HIHI

Nej, nu ska jag & min kompis kaffekoppen gå ut & träffa en annan kompis - ciggaretten.
Vi hörs sen! Puss

Gratisbio.se

Hörrni, jag har gått & blivit medlem på gratisbio.se , riktigt bra. Jag är redan uppe i 200 poäng fastän jag knappt gjort något. Spelat spel & utnyttjat deras erbjudande. Galet bra! Jag tycker ni ska klicka in er här & bli medlemar ni med. Ni har ju inget att förlora på de. Få hem en biobiljett eller lite presentkort? Inte helt fel om ni frågar mig. Gå in & DO IT. Det tar inte mer än 3 minuter & sen så kan ni tävla & vinna en massa. AWESOME.


24/2

GOOD MORNING!

Vilken underbar natt. Jag hade en skum dröm om dvärgar i ystad, men det var ändå skönt. JAJA.
Igår bakade jag en smarrig paj tills de att pappa kommer hem.  

Hallon&Blåbärs smuldegspaj. SMARRIGT.


Jag blir nog hemma idag tror jag. Känns inte som att jag orkar åka på jobbintervju när jag ändå bara bor här i 2 månader till. Klart de är lite skönt med extra cash men jag kommer att ha så fullt upp med allt annat nu så det känns inte lönt. Ne jag skippar allt de.
Jag ska städa hela huset idag & imorgon så ska jag bege mig in till malmö med Jenny. Jag ska dock till sjukhuset & göra lungtester först för jag har så svårt att andas.. Men efter det ska vi allt shoppa, yes sir. Jeanskjol, myströjan & ett par skor är vad jag har i tanken men vi får la se hur det blir. 
Jag måste skutta in i duschen nu för annars kommer jag inte komma någonstans.
Puss

23/2 - godnatt!

Godnatt! Vet att det varit kass update idag men jag ska slänga mig i sängen med lite OC faktiskt. Imorgon blir det nog jobbintervju om jag orkar & känner att de är lönt att skaffa jobb i 2 månader. Vi får la se.
Skriver imorgon. PUSS

23/2

Godermorgon! Solen skiner & det är 20 cm snö utanför fönstret. Kan det bli bättre? Ja det kan det faktiskt. Jag får panik av att bara sitta här & göra I-N-G-E-N-T-I-N-G.  Jag vill träffa någon & göra något, dessutom är det lov & jag har inte gjort ett piss ännu. USCH, får ta tag i det känner jag.. Eh, jag ska hoppa in i duschen & sen får vi se hur dagen utspelar sig. Kanske åker hem till alexpalex om jag orkar.
POSS

22/2 - yi

BLÄ, jag har jätte tråkigt & skiftar mellan "Spanglish" & "The secret life of the american teenagers". JAg är jätte sugen på glass eller något smarrigt men jag ska icke. Jag ska istället beställa hem lite kläder. Jeanskjol, tjocka stickade tröjor, snygga klackade sommarskor, badkläder, solbrillor, aaaaah. Ska träna ordentligt & blablabla. Fyfan va taggad jag blir. Fyfan vad jag längtar!! Jag kommer knarka solen.
Jag ska till den tredje största staden i Western Australia, staden heter Bunbury. Jag kommer bli galen. lite mer än 2 månader, sen slipper jag allting som har med ystad att göra. Underbart.

australien<3


22/2

Hej hörrni! Idag är en underbar dag. Jag är ensam hemma eftersom mamma & emma är på någon häst sak. Idag fick jag mail från familjen i australien. I BÖRJAN AV MAJ ÅKER JAG DIT I ETT ÅR! Kan ni tänka er? Ett helt jävla år av sol & värme. Det kommer bli galet bra. Ska passa ett barn & hjälpa till med städningen 2 veckor sen är jag ledig en vecka, jobbar i två & ledig en osv. För det lilla så får jag 700kr i veckan! Jag är dessutom ledig på kvällarna. Fyfasen vad jag är pepp. Fyfasen vad jag bara vill hoppa & börja packa!

Jag har iallafall bara suttit hemma hela dagen för att nu är vi så innesnöade att t.o.m mamma stannat hemma från jobbet. Enda anledningen att dom kommit iväg nu ikväll är för att våra grannar hämtade dom med sin traktor. HAHA
Jag har snott mammas dator & sitter framför tv:n. Hannah Montana is on. Life is good.


21/2

Goddagens!
Jag har precis kommit hem från malmö nu. RIKTIGT MYSIG DAG.
Det började med att jag gick upp klockan 6 & började fixa mig & vid 8 åkte vi iväg. Mamma släppte mig i Sjöbo & jag hade en timme tills bussen mot Lund gick. En fyllegubbe åt snor & däckade inne på toan, det var lite äckligt men jag kom iallafall fram i malmö vid halv 12. Jag åkte upp till min mormor & åt lunch & fick presenter. Sen åkte jag ner till stan för att möta Julia. Vi gick in på H&M där jag köpte en supersöt klänning & ett par coola brillor. HEHE. Jag hittade också en super mysig tröja som jag ska ta & köpa i veckan om jag hinner. =)
Jag ska försöka ladda upp bilder på allt jag köpt på senaste tiden, det har blivit mycket..
Jaja, jag & Julia satt iallfall på Espresso House till 5 & vid 6 tog jag tåget hem.
Jag har köpt lite frukt m.m som vi ska mysa med sen men jag ska laga middag nu. 
Ni får ha en skön söndags kväll, puss!

21/2

Godmorgon!
Klockan är 06.40 & jag ska snart hoppa in i duschen. Vi är galet mycket insnöade men jag ska ändå försöka komma iväg till malmö för att träffa Julia & shoppa lite. Ska köpa en jättesöt klänning som jag hittade innan i veckan & kanske en kavaj & lite annat trams om jag har pengar till de. Eh, inga problem.
Gårdagen blev ju inte riktigt som jag önskat. Tyvärr blev vi insnöade(igen) & mamma ville inte riskera att inte komma hem igen om hon körde mig så jag fick bli himme. Där stog jag i min klänning med fixat hår & smink på, helt i onödan. Det åkte av direkt & jag kröp ner med mamma framför Sweet Home Alabama.
Nu ska jag hitta något snyggt att ta på mig så vi får ta en liten update senare.
Puss

20/2-

FÖRKLARING; eftersom där är en liten läsare som ska ha så jävla mycket åsikter om allt( & inte bara i bloggen.. -.-) så kan jag förklara att när jag går & fikar så sitter jag inte & käkar kakor/paj/bullar osv. När jag säger att jag går & fikar så betyder det att jag träffar en kompis & snackar över en kopp kaffe. Inte mer. Senast jag kollade så är kaffe inget som gör en tjock. Den enda äckliga här är du.

20/2

HA HA HA är allt jag har att säga till denna dagen. Jag vaknade vid halv 11, satte på kaffe & släpade mig bort till tv-soffan. Jag satte på Disney Channel & tänkte ligga där en stund.. Jag har precis rest mig & kommit ur duschen. Jag är så galet bra ibland. Jag ska iallafall iväg till Gussnava & festa ikväll, känns riktigt bra. Antingen hämtar mamma mig inatt eller så åker jag hem till alexpalex & sover. Vi får se men troligtvis åker jag hem eftersom jag kommer att vara ensam hemma hela dagen då. L-O-V-E-L-Y. Fast, juste! Jag ska in & fika med julia.. Det får bli på kvällen isåfall. 
Ikväll är det iallafall krav på klänning så jag ska ha mina nya, rosa klänning från H&M. Klänningar är inte riktigt min grej så det vimmlar inte av dom i gardroben. Måste ändra på de. Måste bygga ut min gardrob också..

FAN VA LAME. Nej, nu ska jag tagga lite. LATER!


me & juliet förra vintern.

19/2 - dagens musik-knark


Dear Mr. Solomon Burke<3

If I fall short, if I don't make the grades
If your expectations aren't met in me today
There is always tomorrow, or tomorrow night
Hang in there baby, sooner or later
I know ill get it right, 

Please, don't give up on me
Oh please don't give up on me
I know its late, late in the game
But my feelings, my true feelings
Haven't changed
Here in my heart

I know, I know I was wrong, wrong wrong, wrong, wrong, wrong 
I'd like to make a mends for the love that I never, ever, ever, ever shown 
Just don't give up on me, every word is true 

I'll give you my everything, all of my love,all of my love, all of my love love love 
Just don't give up on me 
Oh please, please, please
Don't give up on me. 

I don't want you to 
I know its late, but wait, please, please, please, please 
Don't give up on me
Promise, will you promise, will you promise me
Please don't give up on me

We can make it if we try
I'm gonna hold on, hold on with me
And don't give up on me, oh-ooh, -oohohoooh -baby
Oh baby, Oh baby, please, don't-give-up-on-me
Whatever you do, we gonna make it, gonna make it through
Don't you give up on me, please, please, please.... Promise me 
Don't-give-up-on-me.


19/2

Gårdagen handlade bara om allt de jag behövde göra för att kunna gå vidare & idag börjar jag. Jag söker au pair plats återigen, men den här gången så har en familj hört av sig till mig istället för tvärtom. Har jag nu TUR så är jag ifrån denna hålan i maj!!

19/2 - Gärna för mig..

AAAH! Gick in på finalinas blogg & hon har hittat ett par överdrivet snygga skor. Inte direkt så att jag börjat gråta om jag fick ett par!





19/2 - ärligt.

Godmorgon, kan ni gissa vad jag gjorde igårkväll? Nej det tror jag inte iallafall. Jag haffade tag i mobilen & skrev till alla jag hade starka känslor för. Dom jag egentligen hatar fick ett sms där jag förklarade de, den jag gillade fick ett sms om det & dom jag var trött på fick ett sms om de. Det kändes jävligt bra efter. Orka låtsas liksom. Allt här i världen är redan så galet fejk så varför ska jag springa omkring & vara de också?

Trots att jag kanske inte fick de svaren som jag önskat mig så kändes det som en stor fet elefant lyftes från mina axlar & jag kunde andas ordentligt. Jag har gått omkring & mått så dåligt över allt detta. Över Marcus, över mina vänner & kretsar & allt annat. Det är riktigt skönt att kunna vara ärlig trots att de må få sina konsekvenser.
Jag tycker att alla ska sluta fega & trippa omkring svårigheter som om det vore granater. It wont hurt you. Om alla bara sa exakt vad dom tänkte & tyckte så hade säkert 60% av världens problem löst sig själva. Det är synd att vi lever på 2000-talet men att man fortfarande inte kan säga vad man vill. Sorgligt är allt det är.

IALLAFALL; det blir skola snart & sedan ska jag bege mig in till malmö. Först fika med Julia & sedan ska jag hämta födelsedagspresenter hos mormor eftersom hon bor kvar i malmö. Får se hur dagen urartar sig. 
Nu hoppar jag, iPoden & kaffekoppen ut ur huset & myser i dimman.
Later!<3

18/2 - evan & jaron

eh, slänger in en odödlig låt.
säkert 5-6 år gammal & jag älskar den fortfarande lika mycket.



evan & jaron - crazy for this girl

18/2 - time for bed

trots att klockan bara är halv nio. Jag känner att sängen lockar. Allting omkring mig vägrar fungera så jag känner inget starkt behov av att sitta uppe. iPoden strular & kan inte uppdateras, kameran vägrar connectas med datorn & datorn är segare än segast.

Imorgon blir det skola & sedan in till malmö för en liten eftermiddagsfika med Julia. Sen blir det antingen ut på kvällen eller en myskväll här hemma. Det beror helt på vilken sida jag vaknar på imorgon. M har helt fått mig att känna mig upp & ner. Ena sekunden överlycklig & andra galet deprimerad. Det är sjukt skumt & jag MÅSTE komma ur de. Jäkla tur att det är fest på lördag. Det blir att bege sig ut till Gussnava & festa. Hoppas på en lyckad kväll utan snöstorm.

TIPS TILL ALLA; fega inte. säg alltid vad du känner & ta vara på det du har. Gör precis det jag inte gjorde..

18/2 - "jobbigt"

Nu är jag hemma efter en ganska chill dag. Suttit på bygg med Amanda & Lara hela dagen & gick sen till Espresso house med Amanda & Jasmin. Man vet att man är där för mycket när dom i kassan vet vad man ska ha.. Eh, det blev en super mysig dag(om man bortser från snön) & jag har hunnit göra en hel massa. Jag har sökt typ 15843204 st jobb & skrivit upp mig hos massa mäklare. It feels good.









18/2

Äääääääh, här sitter jag inne på bygg & håller Amanda & Lara sällskap. Ganska awesome.

18/2

Godmorgon! Det känns ganska fel att vara uppe såhär tidigt när jag inte börjar förens 2. Kaffet är på, duschen är snart ledig & kläderna ligger framme. Det blir någon myspys outfit idag & sen får jag se vad jag gör av dagen. Torsdagar är bara galet dryga & jag brukar alltid göra ALLT förutom det jag egentligen ska. Jag är så duktig.
Lovet närmar sig med stormsteg & fyfan vad jag ska leva loppan. No matter what! Ännu vet jag inte vad jag ska göra men det kommer att bli awesome!

17/2 - godnatt igen =)

Neeeeeeeeeeeeeee, nu får jag allt ta & sova. Jag har ändå inget bättre för mig eftersom alla är med sina kära & simon är sjukt osocial. =( Får burra ner mig i sängen med Sixten & en bra film. Jag har ju faktiskt sovmorgon till 2 imorgon. Kommer sluta med att jag tar ledigt. Heheh!
Jag har förresten hittat resa som jag ska boka såfort jag fixat pengar & jag har hittat vart jag ska plugga efter gymnasiet. Ett jätte fint college i Perth(australien). Kommer bli awesome, i can feel it.
Kyssar i tusentals men snövit sover ändå. Remember that!

17/2 - godnatt

Jag känner världens underbaraste kille & nu är han putsveck från mina dagdrömmar & mitt önsketänkande.



I’ll start this broken heart
I’ll fix it up so it will work again
Better than before
Then I’ll star in a mystery
A tragic tale of all that’s yet to come
Fingers crossed there will be love

But I get carried away with every day
And every fantasy
The deeper the wound,
The harder I swoon and wish that that was me
There's so much to say
But no words to convey
The loneliness building with each passing day
But I’m getting used to it
You have to get used to it


17/2

Hallå igen. Verkligen varit en hektisk & full smockad dag idag. Kom till skolan vid halv 10 & käkade med Nathalie & Lina. Hade matte i en timme & kilade sedan upp på webbdesign i 3 timmar.. Jag har inte varit där sen långt innan jul & hade "mycket att ta igen" enligt min lärare men det gjorde jag förfan på en lektion. Sämsta kursen ever.
Sprang ner till bussen & blev hämtad av mamma i sjöbo.
Det må ha varit en bra dag, men jag har bara mått dåligt & velat åka hem & krypa ner i sängen hela dagen. Jävla pojkar. Vad är deras problem? Har dom en kromoson mindre än oss, or what?



Emma & Jag i skolan. Söt bild, visst är de.

17/2 - dagens outfit


Chinos - okänt märke
I <3 NY - från new york


17/2 - skit

"God"morgon. Jag var nyss jätte pepp på att skriva ett mysigt litet morgon inlägg men efter en update på facebook så blev jag galet depreimerad & ska istället ta lite kaffe, gå ut & ta en cigg & sen hoppa in i duschen. Kanske blir gladare sen. Who know.

16/2

Godkväll hörrni! Nu är det så att gårdagen var helt galen; mamma ringde mig på lunchen & sa att jag var tvungen att gå lite tidigare från skolan eftersom vi skulle möta pappa & sedan åka iväg. Dom vägrade berätta vart & jag böörjade bli lite smått irriterad eftersom jag inte gillar stora överraskningar. Jag behövde iallafall inte byta om men vi körde en runda hem om ändå & när pappa kom hem så hoppade vi in i hans bil & började kör.

Vi körde mot skurup men därifrån så kan man köra mot både malmö & ystad så jag visste fortfarande inte vart vi skulle. Pappa svängde mot ystad & vi närmade oss industriområdet där det ligger en massa bil ställen.. Det första jag tänkte var "NO FUCKING WAY" men "YES FUCKING WAY!". Inte nog med att jag fick en ny iPod, svindyr(!!) parfym m.m, utan jag får en fucking bil?! Det var galet. Jag fick inte nycklarna i handen eftersom jag själv ska få välja bilen, men i veckan ska vi ut & kolla & det är 1000x bättre för då blir det som jag vill. Usch ja, arton kommer bli ett bra år. Jag känner de. Vi käkade på Bröderna M & jag däckade klockan 8. Haha, perfekt.

Idag var jag iallafall i skolan i tid & satt där tills halv 5, dock kom sabina vid 2 & var satt med på mina lektioner. När jag slutat så gick vi en runda till Espresso House. Snackade lite & jag åkte mot sjöbo vid 5. Vi mötte Emma & pappa byakrogen & åt middag där. Nu sitter jag här & har dåligt samvete över min kassa uppdatering. :(

15/2 - 18 år!

Goddagens! Det må vara måndag men inte vilken måndag somhelst för det är min 18 års dag! IH! Vaknade kvart i 6 av att mamma & pappa kom in & sjöng(var fan höll Emma hus!?) men eftersom pappa ska till växjö idag så hann dom bara ge mig en present. Jag fick en silvrig liten iPod & för att citera mamsen "ditt musik liv kan börja igen malin, nu slipper du sitta & snurra på mobilen". Jag har ALLTID haft en iPod. Jag var nog en av de få som snappade upp succen direkt när iPod mini kom. Jag fick en rosa av farmor & jag var överlycklig & alla skulle alltid sitta & pilla med den för dom är ju, after all, AWESOME. Haft iPod sen 5an. Känns bra, förutom att min älskade nano blev stulen i somras & jag har varit utan sen dess.. Sorgligt. Iallafall. Ikväll ska vi fira mig med god mat & massa presenter! Självklart kommer jag uppdatera er med vad jag får men vi får helt enkelt vänta. Ska ju första till skolan & på fika & sen hem. HIHI vi hörs senare, puss!



14/2 - musik


Chris Stills - When the pain dies down

14/2 - alla hjärtans dag.

Jag älskar dina barnsliga stölder av min uppmärksamhet, din självdestruktiva generositet, ditt kriminella, livsfarliga sätt att köra bil och jag älskar din "Ung och singel tjej i storstan"-stil.
Att du slänger dig med talesätt och kända citat. Att Cola-light och popcorn är din favvo dryck och mat och att du svarar på nåt annat när jag frågar hur du mår.

Jag älskar att du skrattar när du går. Men trots all denna kärlek blir det aldrig dig och mig jag bara älskar allt du är... men inte dig.

Jag älskar att du alltid ska stampa i varenda vattenpöl och
att du fyllnar till rejält på bara fyra mellanöl.

Jag älskar dina omöjliga lysande idéer, att du gråter när vi bakisglor på Disney-matinéer. Jag fattar väl att det hade vart perfekt så kan du fatta hur puckat det känns att säga nej, att bara älska allt du är men inte dig.

Det gick inte att hindra. Det var som en vulkan. Du spändes du darrade och brast. Som en skadeskjuten varg eller en döende svan högg du tag i mig och höll dig fast. Du föll ner på knä, du hävde dig upp på tå. Du skrek nåt som inte gick att höra. Med en drunknandes förtvivlan vägrade du att lyssna på allt jag ville viska i ditt öra just då.

Jag älskar när du rör mig. Och när du är här. Och jag hatar mer än allting att jag inte kan bli kär. Jag önskar mer än nånting att det fanns alternativ till detta bittra, torra, trötta slöseri med liv. Men jag måste konstatera, fan det känns helt oerhört, att det jag älskade med oss har själva kärleken förstört. För jag har ingen chans att ge det du vill ha av mig. Jag bara älskar allt du är, jag älskar allt du gör, jag älskar allt du är.. men inte dig.

14/2

GODMORGON!
Nu är allt städat & fint igen! 
Gårdagen; Jenny & Sabina kom vid 7 tiden & dom, jag & Emma började förkröka & käka tårta. HEHE. Hanna, Lina & Gustav kom vid 8 & vid 9 ramlade Dennis, Sara & Simon in. Jag fick finfina presenter av allihopa. Vid halv 10 kom "rydsgrådsmaffina" som Patryk kallade dom. Killarna va super söta & jag fick en låda med kakor av Nils, Mackan & Rasmus & en låda godis av Ceder, Patryk & Pontus. Precis vad som behövdes imorse. Nils höll ett litet tal & alla sjöng för mig. SUPER FINT. Även fast det inte var någon super fet fest så hade jag riktigt trevligt nästan hela kvällen & njöt av att ha precis dom jag ville ha här, här. Det slutade med att Emma, Nils, Anton & Mackis sov här & vi kollade på Titanic när alla gott.
Nu är jag iallafall som sagt klar med städningen & ska hitta någon att mysa med ikväll. Det är ju faktiskt alla hjärtans dag..





13/2 - partytime

Godmorgon hörrni! Här sitter jag i mina överdrivet stora & rosa morgonrock & börjar bli smått orolig inför kvällen. Det är meningen att jag ska fira min 18års dag som är på måndag men det är både Öja, lagfest & snöstorm ikväll & det känns som att min mini fest ligger längst ner på listan. Det kommer bli awesome ändå, misstolka inte, men det verkar inte som om det kommer super mycket folk. Men vi får se vi får se vi får se!!

Tonights gonna be a good night!

12/2 - skit

Jag tappade plötsligt all pepp inför imorgon.. Känns som allt kommer faila.
Jag har suttit & funderat hela kvällen & lyssnat på en massa "mys musik". Jag kommer ihåg hur lycklig jag var för exakt ett år sedan. Hur perfekt allt kändes. Självklart har saker varit underbara även efter just DET förhållandet & det är inte det det handlar om. Det känns bara som att efter honom så har varenda människa krossat mig. Dragit ner mig & splittrat mig. Jag vet inte hur jag ska våga ge mig själv till någon fullt ut igen. Jag har försökt men det har inte fungerat. Vad fan är problemet!


12/2 - skola

Halloj hörrni!
Nu har jag slutat & ska ta bussen om en halvtimme. Sitter kvar i skolan med Hanna & Kristina men allt är lame & det är stormvarning här i ystad området. Lyssnar på lite musik & ja, snart får jag nog kila iväg. :)

Placebo - Running up that hill

Edwina Hayes - Feels like home to me

12/2


DET ÄR FREDAG HÖRRNI! Det kan ju fan inte bli skönare. Jag ska åka iväg om en timme för jag ska klippa mig innan skolan. FYFAN VA SKÖNT. 
Det blir psykologi, svenska & sen hem. Ska fixa & trixa på mitt rum, men vi hörs sen för jag har skit brottom!!!

11/2- natti

Tjena!
Nu har jag precis städat klart mitt rum, sorterat allt i min gardrob & hängt upp allt. Jag har gjort om lite också. Det har blivit riktigt rent & fint för en gångs skull. Ska man ha folk hemma så ska man. =)
Jag käkade precis lite tacos(FUSK JAG VET!)& fyfan va gott det var. Iochförsig så gick jag med Emma & Nils till MAX efter skolan & käkade. HEHE, tjugge-dag.
Hela min kamera blev fylld med offer bilder på Nils & Emma så jag ska sötta mig & titta på dom nu. Vi hörs imorgon & då får ni också se dom!
Puss

11/2

Aah, godmorgon! Klockan står på 08.19 & jag är ganska pigg efter en kall dusch & lite kaffe. Satte precis på JAHEIMs nya album & det är en perfekt mix av dunk'a'dunk & lugna kärleksdunk. 
Måste föna mitt hår & välja kläder innan jag ens börjar närma mig att vara färdig. Egentligen borde jag sitta hemma idag, dels för att vi är helt insnöade & dels för att jag har jätte mycket att göra som jag inte kommer göra när jag sitter i skolan. Vi får se om jag stannar hemma eller om jag beger mig iväg till stan. Hade varit skönt att få allting gjort. Imorgon ska jag dessutom klippa mig. Det känns ju inte super stabilt men mitt hår är galet slitet i det uppklippta/gamla. Lika bra att sätta saxen i det då. Annars fortsätter det ju att slitas upp & kommer aldrig växa ut.

4dagar kvar.

10/2 - GODNATT

Halloj, long time no see. HEHE
Jag har haft en super mysig dag i malmö med Amanda & vi har promenerat omkring i mina gamla kvarter. STAMHEMSVÄGEN<3
Hämtade ut mitt leg & tog oss en fika också. Amanda blev lite förvånad när jag träffade en massa människor som jag kände men nu förstår hon nog hur det känns för mig i ystad. Haha!
Jag kom hem vid 8 & lagade middag. Det blev pasta med en smarrig pestoblandning.
Det blev en hitt.
Jag är jätte trött & ska snart sova.
Imorgon blir det först gymmet, sen skola & sen lite mys i stan. Ah, helgen börjar närma sig & jag ser fram emot den.


en söt amanda på espresso house.

Pröva peston rätten;
Lägg:
3 dl matlagningsgrädde.
Ett paket bacon klippt i små bitar & stekt.
Stekt svamp & lök.
En matsked pesto 
på en stekpanna & blanda.
Koka lite pasta & häll såsen på.
SUPER GOTT.

10/2 - musik

David Archuleta - Crush


I hung up the phone tonight 
Something happened for the first time deep inside 
It was a rush, what a rush 

'Cause the possibility 
That you would ever feel the same way about me 
It's just too much, just too much 

Why do I keep running from the truth? 
All I ever think about is you 
You got me hypnotized, so mesmerized 
And I've just got to know 

Do you ever think when you're all alone 
All that we can be, where this thing can go? 
Am I crazy or falling in love? 
Is it real or just another crush? 

Do you catch a breath when I look at you? 
Are you holding back like the way I do? 
'Cause I'm trying and trying to walk away 
But I know this crush ain't goin' away-ay-ay-ay-ayy 
Goin' away-ay-ay-ay-ayy 

Has it ever crossed your mind 
When we're hanging, spending time girl, are we just friends? 
Is there more, is there more? 

See it's a chance we've gotta take 
'Cause I believe that we can make this into something that will last 
Last forever, forever 

Do you ever think when you're all alone 
All that we can be, where this thing can go? 
Am I crazy or falling in love? 
Is it real or just another crush? 

Do you catch a breath when I look at you? 
Are you holding back like the way I do? 
'Cause I'm trying and trying to walk away 
But I know this crush ain't goin' away-ay-ay-ay-ayy 
Goin' away-ay-ay-ay-ayy 

Why do I keep running from the truth? 
All I ever think about is you 
You got me hypnotized, so mesmerized 
And I've just got to know 

Do you ever think when you're all alone 
All that we can be, where this thing can go? 
Am I crazy or falling in love? 
Is it real or just another crush? 

Do you catch a breath when I look at you? 
Are you holding back like the way I do? 
'Cause I'm trying and trying to walk away 
But I know this crush ain't goin' away-ay-ay-ay-ayy 
This crush ain't goin' away-ay-ay-ay-ayy 
Goin' away-ay-ay-ay-ayy 
Goin' away-ay-ay-ay-ayy 
Goin' away-ay-ay-ay-ayy


10/2

"Godmorgon"..
Fyfan vad jag sitter & skakar. Mitt rum är iskallt & allting ä vitt så det känns ju inte direkt varmt. Jag har precis satt igång kaffet & ska nog slänga mig in i duschen när jag skrivit klart.
Jag satt nere hos kuratorn hela dagen igår & därför blev hela dagen bara fel för att hon tvunget skulle fråga om en massa saker som hon inte behövde dra upp & fråga massa frågor så att jag blev upprörd. Usch. Sen missade jag min buss till sjöbo som tar 30min. Nästa buss skulle komma om 30min men jag sprang & tog en annan som också gick till sjöbo. Den jäkla bussen gick igenom varenda håla i hela skåne, det kan jag svära på. Det tog mig 2 timmar att komma till sjöbo från ystad när det egentligen tar ca 25 min.. DÖDA MIG. Allt blev fel helt enkelt.

Idag vaknade jag med en extrem huvudvärk & får se hur långt skolan tar mig idag. Kanske blir en trip till malmö med lite shopping. Jag har bara ingen motivering alls att sitta & lyssna på skit som jag aldrig kommer använda ändå. Jävla ystad, jag vill tillbaka till malmö.

5dagar kvar.

9/2

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! MITT UNDERBARA HUMÖR BLEV RASERAT NÄR JAG TOG FEL BUSS & BRÅKADE MED MIN PAPPA.
Fyfan vad jag längtar tills jag flyttar. Kommer bli galet skönt. GAAAAAAH
Nej min irritation ska inte gå ut över bloggen men jag kanske slänger in något kul senare.

David Archuleta<3

9/2 - outfits

sitter & glor på en massa mysiga outfits också. Jag längtar till sommaren!!!!






9/2

& Veronica Maggio duknar ur mina högtalare. Jag är överpeppad inför helgen & hög på koffein!
Allt känns galet bra just nu (förutom att mamma är sjuk & jag kommer missa hela dagen i skolan.. -.-) & jag sitter & mixtrar med bloggen. Den SKA bli fin. Ska bara göra någon söt header sen är jag fit for fight!
Jag ska snart klä på mig men solen började precis skina när kvällens sista ciggarett sattes igång & jag känner ett starkt behov att bara gå ut & ta en mysig cigg i solen. It feels right you know.

8/2 - måndagsmorgon

God måndags morgon! =)
Jag vet att det inte blev något igår, men jag låg & kollade på film & snackade med Simon exakt hela dagen. Jag hade ingen lust till något annat än att mysa. Det blev mysigt. HIHI. Jag somnade vid halv 12 & nu är jag uppe. Pigg & allert. Ska snart bege mig mot skolan men måste fixa mig & klä på mig & blablabla. Jag ska gå & träna på lunchen idag tror jag för efter skolan så ska jag hem & sova direkt! Inget snacka om saken. Jag är så genomtrött nuförtiden att jag knappt orkar sitta på bussen utan att somna. Måste sova mer. Måste shoppa mer. JA, där har vi det. Jag måste lämna tillbaka min tröja idag också. Fasen, det hade jag glömt.
ÅH, va jobbigt allt blev nu. 
NEJ, fönen kallar. Vi höres later.

6/2

Godmorgon!
Klockan är halv ett & vi har precis firat min syster som fyller 15år idag. Grattis till henne!
Alla har åkt iväg till Landäg för att köpa hästmat men jag är -kvar hemma  & måste försöka fixa skjuts ut till festen ikväll. Känns rätt bull att jag inte fixat det ännu. Har vetat om festen sen i somras liksom.. BLÄ. Taxi kostar 140kr. Känns ganska onödigt. Får tvinga mamma köra mig :(
Det finns fler fester men jag vill till Bromma ändå. Vi får se vi får se.
Update later.

OBS hehe

Det finns en risk att bloggen ser förjävlig ut ett tag nu men det är för att jag gör om ALLT! =) Ha tålamod!

5/2-mat

Frulle; En grov, rund macka utan smör & med kalkonskinka + ett stort glas grape-juice + 2 koppar kaffe.

Lunch; En kyckling macka från Espresso House + massa kaffe. Det är grovt bröd med roukulasallad, tomat, creame cheese, vanlig sallad, kyckling, senaps dressing & någon skum sak som jag inte riktigt vet vad det är. SMARRIGT & inte allt för onyttigt. Perfekt dvs!

Snack; Ett äpple + en vitaminwell dricka.

Middag; Kycklingtacos i majsbröd & en jäkla massa grönsaker + loka.

Jag har verkligen noll koll på det här med hur man räknar kalorier & ditten & datten men det kanske är ganska smart ändå? Det måste ju funka eftersom typ en miljard människor gör de? Värt att pröva.

5/2

Jag vet att jag fortfarande är sämst på uppdateringar men vafasen, i have a life too.
Denna fina fredag begav jag mig till skolan & hade lite svenska. Jag tog tåget 13.10 in till malmö för att möta upp Julia på stationen. Det var skönt. Jag var smått nervös kan jag erkänna men allt gick finemang & det var en riktigt mysig(kall) dag men lätt värt det & det ska snart göras om. WORD.
Ikväll blir en hemmasittarkväll med lite mys & film för mig själv(hade varit mysigare om här varit någon mer) & imorgon blir det antingen 18års fest ute i Bromma, fest i Svedala eller ingenting alls. Beror helt på mitt humör. Det har gått upp & ner hela veckan. Jag vet inte varför. Kan bero på att Alla-hjärtans-bajs-dag närmar sig & jag kommer sitta helt ensam detta året. Stabilt, i think not. Jag måste ut i världen & träffa trevligt folk för jag börjar bli trött på dethär nu. Jäkla bajs liv på landet, lätt inte värt strulet.
BTW; Ska, bara för att vara extra jobbig, börja berätta om min diet som började idag faktiskt. Gått riktigt bra. TROR jag kommer orkar hålla er uppdaterade om allt som sker. Kan bli intressant kanske? Vi får se!






fear is a friend who is missunderstood.

4/2 - hemma!

Goddagens!
Nu är jag hemma efter en lång dag i malmö. Har köpt en klänning, smycken & en tröja.
Åkte in vid 12 & käkade lunch på Wayne's. SUPER GOD PASTA SALLAD!
Sedan drog jag & mötte Annette & Filippa. Vandrade rundor på stan & snackade skit. Annette försvann & jag & Filippa hittade lite snygga kläder att prova. Inne på H&M stötte vi på Linnea som vi sedan gick & fikade med. Vandrade på stan & snackade ännu mer. GUD vad jag saknar sånt. Det har varit en helt underbar dag men nu måste jag sova för imorgon ska jag in & lämna lägenhets ansökan i skurup, åka till skolan & sedan fika med Julia i malmö.
Godnatt snyggingar!

4/2

Godmorgon! Klockan är kvart över 8 & jag har precis kommit ur duschen. Idag har jag sovmorgon till halv två egentligen men när man bor som jag gör så får man åka iväg tidigare. Jag funderar faktiskt på att spendera nästa vecka hos min mormor i malmö. Det hade varit ganska chill att bo där igen. Jag saknar verkligen bussar, affärer, folk & att kunna gå/cykla dit man vill. Haha, det låter kanske knäppt men thats how i feel.

Ja, jagär iallafall 700kr rikare nu & ska nog ut & köpa något fint att ha på mig på lördag.(18års fest, remember?)
Någon söt kjol eller klänning. Måste nog köpa något snyggt till min egna fest kanske.. Vi får se. Annars tar jag det i malmö imorgon eftersom jag ändå ska in & fika.

Jag blir så besviken på dethär jäkla vädret. Det går inte ihop.. Igår & i förrgår var det så jäkla mycket stormande & snöfall men nu när jag tittar ut så är det helt vindstilla & alla snö bara ligger helt stilla. Helt skumt men sjukt skönt att det kanske börjar närma sig slutet?! SNÄLLA. Men ikväll får det gärna snöa lite för idag ska jag tanka det nya Bones avsnittet! Säsong 5, avsnitt 14. IH, spännande. Den övriga biten på dagen kommer nog bestå av sola, shoppa, fika & skola. Kommer bli bra. Nu måste jag klä på mig.
Peace!

3/2

Goddagens!
Jag har suttit innesnöad hela dagen. Smått drygt eftersom jag egentligen skulle in till Malmö & fika med Julia & Filippa. =( Det blir på fredag istället så det blir säkert mysigt.
Har kollat Disney Channel hela dagen & imorgon ska jag shoppa. SEE YA!

HAHA snart alla hjärtans dag också; jag & Ronja ska se någon aggressiv film. GUTT. Haha!

2/2

Wiho, jag glömde en sak i förra inlägget; ni vet att jag fick sitta hemma förrförra helgen för att mitt studiebidrag blivit indraget? BULLSHIT! Var nere hos SYV idag som sagt & jag har bara fått en varning. 600kr rakt i fickan till helgen. Inte helt fel. =)

2/2 - nog med snö nu!

Godkväll små läsare. Jag är hemme men inte riktigt lika levande som vanligt. Problem med snö imorse & fick ta bussen till tomelilla & sedan tåget till ystad bara för att komma till skolan. LÖNT? Tog en halvtimme extra & jag fick inte någon lunch för alla hade ätit när jag kom. Dålig stil, dålig stil. HIH
Det blev en timmes matte & sedan springa i snöstormen till Park för CAD-teknik. Vid 3 skulle jag på möte ang. mitt schema, mina poäng & mina kurser. Allt är totalt fucked up. Det är små virvelvindar av snö precis överallt. Helt galet. Jag såg en "black-dude" få en fet snö-hög över sig i Sjöbo idag precis utanför Apoteket. Det var skit kul men eftersom jag var jätte kissig så orkade jag inte skratta fullt ut. Sorgligt må jag säga. 

Lyckades iallafall inte komma hem. Vi skulle hämta Emma hos våra grannar för hon blev utslängd från skolbussen(HAHAHAHAHAHA) men det var fan bara snö överallt & mitt från ingenstans så kom en svart filur gående. HAHA, galet likt en skräckfilm..
Mamma vägrade lyssna på mig när vi kom in på vår lilla väg så självklart körde hon rakt in i en fet snöhög. Dummer! Vi var ca 10 meter in på vägen. Bara 800 kvar att gå i fucking snöstorm & en meter hög snö. Snacka om att jag var död när jag kom hem, därav "inte riktigt lika levande som vanligt", men jag lyckades ändå göra en över pulig middag; kycklig i curry gegga & ris. Vet att ni vill ha!



J. Holiday - Forever ain't enough.


Dessutom har jag något att tilllägga till alla offer jag gnällt till; jag sa att jag inte skulle bli nöjd förens det var du som bröt ihop. Mission accomplished.

1/2

JAG VET ATT JAG VARIT KASS!
Jag kan ju berätta att det blev fest i lördags. Lite för mycket fest kanske. Fyfan. Jag måste äta innan jag festar. HA HA HA.. Jag däckade & mer ska vi inte säga. Söndagen startade vid 10 & jag var fortfarande små full & stötte på en liten Alex på stationen & det var väl trevligt. Jag sov bort exakt hela söndagen & sen var det inte mer med det.
Det var måndag idag & det har varit en galet dryg dag men efter skolan gick jag i stan med Emma & gick sedan ner till Saras jobb & snackade skit en stund.
Nu  är jag hemma & ska snart sova. Känns skönt.
LATER

RSS 2.0