SOCKERFRITT


Ser detta smarrigt ut or what? Sockerfria negerbollar!
Förra veckan fick min pappa veta att han har diabetes så jag gör allt jag kan för att hitta bra "diabetes vänliga"recept på hans favorit rätter. Han älskar chokladbollar så detta blev resultatet!

BRÄMHULTS


Sista "första dagen efter sportlovet" avklarad. Besök hos sjukgymnasten imorse, sen till skolan och guess what? Självklart var alla lektioner förutom en inställda. Wopdido!
Påväg till tåget gick jag in om pressbyrån och köpte Brämhults jordgubb-apelsin smoothie/juice. Ett äpple, lite chips och denna kommer sitta fint som mellanmål. Ska ut på promenix senare. 


APPEAR


Jag hittade en väldigt smarrig saft i affären. FUN lights nya smak - Appear. Den plus lite kolsyrat vatten är lika med supersmarr! Kände att jag var tvungen att dela med mig - BUY IT!

WEDDING CRASHERS

Jag hade planer, jag skulle till malmö, jag skulle njuta av att vara ung njuta av att ha lov. Mina föräldrar är segast i stan och det slutade med att jag stannar hemma och kollar Wedding Crashers med min katt. Sorgligt.

Fast med tanke på hur mysig min lilla bebis är så är det faktiskt inte särskilt sorgligt att bara mysa med honom. Vilken tönt jag börjar bli asso.

CREEPYFACE


Precis som alla andra lediga morgonar så är koppen full med smarrigt kaffe, håret ligger i en fet snurra på huvudet & jag har precis lämnat sängen efter att ha sett alla mina favorit "ledigadagar-program".
Min Julia har kommit hem från Polen nu och jag ska minsann träffa henne i helgen. Mitt lov har inte direkt varit roligt då jag bara pluggat så jag behöver lite kroghäng med några ölisar.

PLAYTIME


Jag har precis kommit hem från en kväll med Pidda och Ludde. Skönt att inte göra något speciellt, bara snacka lite skit. Nu ska jag krypa till kojs, godnatt!

GETAWAY

Det här med att plugga är inte min grej, trots att jag får MVG såfort jag faktiskt pluggar lite så saknar jag motivation, HELT.
Jag vill bara ta studenten och komma härifrån nununuuuu. Det är bara de jag väntar på, allting fram tills den dagen jag sitter på ett plan mot australien är bara tidsfördriv. 

Jag blir så "ledsen" för folk jag känner som berättar om vad dom ska göra efter studenten. Det är samma visa för nästan alla: "jag ska plugga i lund/malmö direkt och sen flytta till något eget i XX(en fattig håla på österlen). Hur kan man inte vilja resa iväg? Se världen? Träffa nya människor, kulturer och levnadssätt? Lära sig att surfa i Australien, tågluffa i Asien, bo i en skruttig studioapartment någonstans i USA. Bli stammis på en bar Sydney och spendera ett år åt att bara sitta på en härlig balkong vid stranden, dricka öl och filosofera. Detta är vad jag vill göra efter studenten.


POCKET FULL OF SUNSHINE


Godmorgon! Solen skiner, det är torsdag och jag sitter med en enorm kopp kaffe - redo att plugga matte.



SONGS AND STALKERS



Efter att ha fikat lite och ha varit på konserten på cybergymnasiet så begav jag och amanda oss mot centralen.
Det var en grym konsert, grymma låtar och grymma brudar. Nu när jag är hemma och är nerburrad i sängen så ska jag slå på Criminal Minds och mysa lite. Kvällens avsnitt handlar om en stalker. SPÄNNANDE.

I'M BACK

Hellåhellå, jag är tillbaka på blogg.se, det var allt på tiden!
Såhär på lovet så känns det rätt bra att kunna fördriva tiden med att skriva av sig lite på en liten bloggis.




RSS 2.0