26 maj. S!esta!

Godmorgon! Klockan är halv nio & jag måste packa klart men tänkte informera er om att det kommer dö här fram tills måndag för jag åker till siesta direkt efter skolan idag. Ni får ha det så kul i veckan & så får ni se alla äckliga fylle bilder när jag kommer hem! PEACE!

24 maj 2010.

Heeeeeeeeeeeej!!!!
Hur är de med er? Jag måste erkänna att idag inte är en super bra dag för mig. Allting är bara så jävla fail & bara pga att folk inte kan lyssna på mig från första början. IDIOTÀS!
Att inte folk har lärt sig att jag nästan alltid har rätt instinkt från första början? Så jävla trött på att behöva anpassa mig efter andras tankar & humör. Slut på de. Vi får se vem som överlever siesta. Hehehe...

Idag har det varit skola & sen lund en stund med pappa(oj där rimmade det lite!). Bara för att folk är så sjukt naiva så måste jag ta hand om allting själv & är därför sjukt otaggad inför siesta, egentligen.



Ne jag ska inte vara sån! Duschen ropar & sen ska jag krypa ner i sängen. Väckarklockan ringer klockan 5 imorgonbitti..

Peace!

23 maj 2010.

Hur är det? :-) Jag är på topp & har precis rotat fram alla mina festival saker & ska börja packa lite smått! Jag är otroligt jävla taggad inför siesta för jag VET att det kommer bli galet.
Idag har jag dock varit ute & målat hela dagen, även jag måste tjäna ihop lite pengar fastän folk inte verkar tro mig? Sorgligt men sant! Iallafall så målade jag nog mer på mig själv än på väggarna så jag har legat i badet i 2 timmar & bara lyssnat på mysmusik & precis ätit middag.





22 maj 2010.

Woopsi! Jag insåg precis att jag inte uppdaterat på en hel vecka? :o Jag var i malmö med Jenny förra helgen iallafall & sen har det bara varit en jäkla massa skola rakt igenom..
Igår skulle jag varit på LundaKarnevalen med söta kompisar men så blev det icke. Jag köpte dock ett par jeansshorst & ett jätte gulligt linne medans jag väntade på tåget i skurup på morgonen & jag hann sola också. Jag är bra på multi-tasking. Blev fix med Jenny & sen hemåt. Kröp ner i sängen, drog ner gardinerna & satte igång OC, säsong 2.

Idag har jag däremot varit iväg hela dagen!
Jag mötte Hanna & Lina vid 12 och vi stack till Lund en stund. Det är ju Karneval nu så det är galet mycket folk precis överallt! Efter en stund så stack vi vidare till malmö & fixade dricka till s!esta! När det var klart så träffade vi Krille på Värnhem & satt på torget, solade & chillade lite. Ganska mysigt måste jag säga. Krille försökte dra med mig till Lund igen men det blev en massa velande fram & tillbaka så jag åkte hem istället & då träffade jag Annette på tåget. Wopdido.
Nu har jag laddat ner en film & organiserat all min spotify musik(hehehe), här har ni min feeeeeeta sommar2010 lista. ENJOY!!
Nu ska jag krypa ner i sängen. PEACE!


ser ni vad det står? Någon hade sprungit rundor & klistrat sådana lappar på H&Ms prislappar:
"Israel kritiseras idag hårdare än någonsin för ockupationen av Palestina. Samtidigt väljer H&M att öppna sju butiker i landet & därigenom finansiera & tjäna pengar på ockupationen.

Vi är många som kräver att H&M ska avbryta etableringen i Israel. Om du också är solidarisk med palestina bör du välja att handla någon annanstans. Solidaritet är gratis.


BOJKOTTA H&M!"


En arg Lina hittade lappen!


aaaah, solarie<3


Stiff Dylans<3



She is a wave and she's breaking
She's a problem to solve
and in that circle she's making
I will always revolve
And on her sight
These eyes depend
Invisible and Indivisible !
That fire you ignited
Good, bad and undecided
Burns when I stand beside it
Your light is ultraviolet
Visions so insane
Travel unraveling through my brain
Cold when I am denied it
Your light is ultraviolet
Ultraviolet
Now is a phase and it's changing
It's rotating us all
Thought we're safe but we're dangling
and it's too far to survive the fall
And this I know
It will not bend
Invisible and indivisible
That fire you ignited
Good, Bad and undecided
Burns when I stand beside it
Your light is ultraviolet
Visions so insane
Travel unraveling through my brain
Cold when I am denied it
Your light is ultraviolet,
ultraviolet
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
That fire you ignited
Good, Bad and undecided
Burns when I stand beside it
Your light is ultraviolet
Visions so insane
Travel unraveling through my brain
Cold when I am denied it
Your light is ultraviolet,
ultraviolet
Your light is ultraviolet
Visions so insane
Travel unraveling through my brain
Cold when I am denied it
Your light is ultraviolet
Ultraviolet

15 maj 2010 forfän.

Godmorgon! Jag ivet att mina uppdateringar är kassa & jag lovar att bättra mig med både bilder, outfits & updates! Jag låg bakis exakt hela dagen igår, förutom en timme då jag var inne i Sjöbo & pluggade lite körkortsteori. Vi åt middag på byakrogen i blentarp - oxfilé in my heart.
Förövrigt var torsdagen helt awesome & jag hade gruvligt roligt. Precis vad som behövdes för att bryta min dåliga cirkel av att sitta hemma & deppa.
Idag ska jag åka in till malmö för att laga middag med Ella & Broberg. Senare drar vi nog till möllan eller något liknande. Kommer bli ännu en bra kväll.


självklart förstör jag bilden(som vanligt) men ändå ett fint gäng ju!

13 maj.

Godmorgon pojkar & flickor! Hur mår ni idag? För jag mår super! Första dagen på lång-helg & ikväll är det fest som gäller. Jag har precis städat huset så det luktar "blossom" & snart ska jag in i duschen för att sen kommer Jenny & vi ska fixa oss & ha lite trevligt.
Jag ska ha den ny köpta rosa klänningen & mina splitternya skor från have2have ikväll & jag har en känsla av att det kommer bli en super bra kväll!
Ha en bra kväll hörrni, peace!



Put on my blue suede shoes.

Halloj! Jag kan ta & berätta att jag låg hemma död hela söndagen. Pappa fick koppla in min tv så att jag kunde ligga & kolla på OC hela dagen, mihi.
Idag blev det skola. Jag vaknade halv 7 för att vara duktig men kan ni gissa när jag var i stan? HALV 1!
Jag missade min morgon buss, satt en timme & väntade på näsat & 5 min innan den gick sprang jag in på toa & när jag kommer ut ser jag bussen köra iväg, 3 min förtidigt! Jag tänkte då "HMM, jag tar bussen till Tomelilla & sen tåget därifrån?" - tåget var inställt & det tog 45 min för en ersättningsbuss att komma.

AAAAAAAAAAAAAAH, jag missade matten, lunchen & begav mig istället till banken. Jag & Jenny köpte fina brasse-stolar & madrasser. Siesta is going to be awesome

Klockan 2 hade vi möte hos kuratorn & efter det gick jag & Jenny för att köpa present till lina. Det är 18 års på torsdag & vi är självklart över-taggade!
Jag tog halv sex bussen till sjöbo för att möta mamma & hämta ut mina fiiiiiiina skor! =D


när man ber sina kära lillasyster fota så blir det inte super, men här är dom på iallafall!

här är dom andra som jag SKA ha på torsdag.

Nu ska jag slå på OC & somna.
PEACE!


On My Way Home!

HALLOJ! JAG SITTER PÅ BUSSEN MOT DALBY FRÅN MALMÖ FÖR ATT SEDAN BYTA MOT VEBERÖD. DET BLEV EN GANSKA BRA KVÄLL MÅSTE JAG MEDGE. VI ÅT SUSHI & NÅGON SOPPA HEMMA HOS ANNETTE & VID ELVA STACK VI TILL MÖLLAN. VI HADE EN TREVLIG KVÄLL & ÅTERIGEN; GRATTIS NETTANBETTAN!

PARTY!

Jag sitter färdig att åka. Jag lyckades charma till mig lite extra cash från pappa så det blir pardey. Det blir svart kavaj, svarta jeans & bruna klackar. Inte super fint, men helt ärligt så är min gardrob typ, överfull med skräp! :-(
Nej, nu ska jag leta fram smyckena & åka.
Ha en bra lördag!

14 timmars..

sömn.<3
GODMORGON! Jag ska ösa i mig kaffe & fixa mig för att sedan åka in till malmö för att fira Annettes big day. Det blir sushi-middag & sedan ska vi bege oss till möllan. Känns som det kommer bli en bra kväll, i just know it. Tyvärr ska jag ta sista bussen himåt & den går redan halv 2 men vi ska ha kul ändå!

7 maj.

Jag är hemma, äntligen!
Igår blev det en trip in till Malmö tillslut. Det var en riktigt mysig dag med solning & fix. Synd bara att det blivit så jäkla kallt igen.. Elin Kling gick ommkring i linne utanför JC nere vid Gustav Adolfs torg medans vi andra gick & knäppte jackorna & virade halsdukarna ett extra varv. Dumma kvinna.
Jag kom iallfall hem ganska sent & somnade DIRR. Dock kelade jag lite med Sisse som blivit kastrerad & fortfarande var lite "high on life". Sötnos!
Idag var det nationella i engelska & jag var uppe redan vid 5 snåret. Visste ni att det är dagsljus ute så tidigt på morgonen!? Prov, mat, svenska, trevlig stund med klassen + gustav & sen hem.
Jag har precis gjort min super-smarriga köttfärssås & vi ska käka nuuuu!
Peace!

6e maj, Early bird.

Godmorgon allihopa! Igår hade jag rekord på läsare; hela 68 stycken unika läsare. WIHO! Det var väl skorna som lockade en massa läsare, alltid bra. Fortsätt läsa, i like it.
Jag är ledig idag & har ändå varit uppe sen klockan 8. Stte igång kaffe & slog på Beverly Hills 90210 & mös lite.
Jag har precis lyckats synka iPhonen med datorn så jag slänger in lite bilder från veckan som varit. =)


Jag & Lina gick på stan & köpte lite glass efter skolan.


Jennys fina "paraply" på valborg.


Klänningen jag köpte.


Resan<3


Vi fick leka med lera. Här har ni förklaringen till varför.

Sanning


så jag kryper ner i sängen med Sisse & två helt nya avsnitt av BONES.
Sov gott!

TÄVLING

OH, justeja! Här tävlar jag om att vinna snygga underkläder. Ganska awesome. Gå in & tävla ni med. :)

5 maj 2010.

HEJ!
Imorgon ska jag shoppa som en galning. Om jag har pengar. Om jag kommer iväg. Klart! Jag & mina fina flickor ska köpa present till Annette som fyller 18 år på lördag(självklart ska vi fira de!) & jag ska även köpa present till finalina som ska ha sin 18 års fest nästa torsdag. Känns som att det kommer bli en bra tid den här månaden.

Denna veckan: Lungn vecka. Hemma idag, onsdag. Ledig imorgon & bara nationella på fredag. Det blir troligtvis party i malmö med Sara & Ali. På lördag ska vi fira Annette dårå & på söndag kommer jag ligga & mysa med någon bra bok.
Jag får slänga ut ett grattis till Gustav som fick körkortet idag & ett YAY till Annette som tog loss tandställningen precis lagom till "vuxenlivet".

Nästa vecka: Skola måndag-onsdag. PARTY i sjöbo på torsdagen & jag är överdrivet taggad! Kommer bli så jäkla kul! Det blir la utgång den helgen sen.

Nästa vecka igen: Inget händer ALLS.

SEN ÄR DET S!ESTA. Vi är sugna. Vi är taggade. Vi är redo. VI LÄNGTAR.




båda bilderna är från s!esta -09. <3

Love.

Dessa & ett annat par är beställda. JAG LÄNGTAR!


3 maj.

Godmorgon hörrni!
Vill ni höra om min extremt failade dag?
1. Sixten kom inte hem.
2. Kläderna passade inte. TRAMS.
3. En pippifågel bajsade i mitt huvud.
4. Jag blev försenad.
5Jag spillde sås på min halsduk.
Om en timme börjar engelskan & jag sitter & leker på datorn för att fördriva tiden lite men det funkar inte. =(
Efter engelskan slutar jag för att mina lärare är sjuk så det blir att springa ner till gymmet & köra satan.
Ikväll ska vi fira pappsi som fyller 49 idag, grattis.
Peace out!

back home.

Hej igen! Tillbaks från malmö nu med en fin klänning & en awesome resa fixad. Det blev en söt rosa blåsa & en vecka på mallorca. åker den 14 juni & kommer hem den 21a, lagom till midsommar.
Hela denna veckan har handlat om skolan för mig, så tyvärr kände jag inget behov av att logga in på datorn. Jag har haft nationella i engelska(som jag kickade ass på), haft möte med rektorn, kuratorn & alla sådana människor, haft utvecklingssamtal, pluggat, jobbat med min hemtenta i programmering osv. 

I fredags mötte jag Jenny efter skolan & vi åt på MAX. Tog bussen upp till henne, fixade lite & sen rann folket in. Det blev en riktigt trevlig kväll med Sing Star & en jävla massa promenerande!
Det slutade med att Jenny, jag, Brandt, Allan, Ch & Anton satt & spelade UNO klockan 3 på natten. 
Jag sov hos Jenny & när jag kom hem så somnade jag på soffan(trots att jag bara skulle äta frukost & sen gå ut..). Jag & mamma tittade på Avatar 2 ggr direkt efter varandra & sedan däckade vi båda två.
Idag har jag planterat buskar & lekt med fölet & självklart varit i malmö.

Jag håller på att tanka hem de nya avsnitten av Bones nu så ni får ha en trevlig kväll!
Peace!



2 maj.

HEJ!
Jag har varit galet upptagen hela veckan så senare ska ni få veta ALLT men nu ska jag in till malmö för att boka en resa tills isommar med mina små vänner. Jag ska även köpa en klänning till Linas 18års fest som är om 2 veckor & jag ska köpa hårfärg. Ojoj!
Senare blir det bilder & update om veckan.
Peace!

RSS 2.0