30 mars. /2

Blä. Jag vaknade med en extrem huvudvärk imorse & har inte ork att göra någonting alls. Imorgon ska jag med mamma till Nova & shoppa som aldrig förr! I need new shit. Ne, nu slår jag på en M-K & A Olsen film.  BRA GRAJJOR!

29 mars.

Fyfan, jag har suttit & disskuterat med mina föräldrar i 2 timmar nu!
Jag börjar bli velig.
Australien; nu eller efter 3an.
Lägenhet; i malmö eller ystad.
Flytta; bo hemma eller flytta. 
Telefon; iPhone eller Samsung Galaxy.
Träffa; vem & vem.
Röka; sluta eller inte.
Säga; det eller inte.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Allting har blivit så upp&ner på senaste tiden & det känns lite som att bli övergiven i en gränd utan pengar till bussen. Ungefär!
Jag & familjen har varit i malmö hela dagen, medans jag varit hos mormor så har mamsen shoppat lite. Vi åkte till mobilia för att titta på telefon till mig (god knows i need it!). Jag vill ha en iPhone eller en Samsung Galaxy & min mamma nekade en iPhone!! Pappa ville ge henne en & så säger hon nej. Tror inte vi är släkt på riktigt ibland.

vilken ska man välja? Dagens i-landsproblem.

28 mars - kaka.

Bakade precis kladdkaka med Jenny. SMASKENS!
Resultatet:



28 mars. Outfit.

MORNING! Jag sitter & väntar på Jenny. Vi ska hitta på något kul men vi vet inte vad ännu. Blir väl mat på 51:an eller något!

Chinos: Vero Moda
Kofta: Trend

27 mars.

HAHA SJUKT! Igår när jag kom hem från malmö så somnade jag direkt. Jag hann bara precis äta, slå på tv:n & sen somnade jag. Jag skulle ju egentligen ut & festa men så blev det inte. Dock kändes som det när jag vaknade med en fet huvudvärk.
Ikväll blir det nog party eftersom en viss Jenny är ensam hemma. Det känns väl ganska bra!
Nu måste jag städa bara för att jag vägrade att gå ut & jobba i detta ovädret. PEACE OUT! =)

26 mars - nationella!

05.40; JAG ÄR VAKEN!
Jag ska bara sminka mig & sen åker vi iväg mot skolan. USCH. Känner att jag kommer faila. Men det blir malmö sen om jag nu mår bättre för just nu mår jag inget vidare. Vi får helt enkelt se. Får åtminstånde följa med till entré men det blir kanske hemma kväll istället.

25 mars/2

Har precis varit & handlat till imorgon. Redbull, yoghurt, choklad, dextrosol & vitamindryck. Nu ska matteboken få lite uppmärksamhet & sedan blir det sängen. Upp klockan 5 imorgon, kul!

HEMMA

IH, fy vad underbart väder det är idag!! Det är ju nästan så att man vill slänga på sig bikinin & hoppa i havet!
Det blev en mysig fika med Jenny & Amanda som varade hela dagen & jag har fått en massa fräknar för att vi suttit i strålande sol. UNDERBAR DAG!

klyftig rebus utan för Hartman's.


Amanda kikade in!


Amanda.

Jag.

Jenny.

TATTOO

UH! Jag glömde berätta om att jag bokat tid för tatuering. Vad det blir får ni se when it's done! =)

25 mars.

Jag är jätte trött på min gardrob & mina kläder så ikväll ska jag sortera & köpa lite nytt från ellos.se & kanske bege mig ut & shoppa med mamma på lovet. PÅ TIDEN!
Anledningen till extremt dålig uppdatering är för att jag har nationella i matte c på fredag & jag har rå pluggat som aldrig förr. Jag har fått lite dåligt samvete men man måste ju priotera & denna veckan har matten varit nummer ett.
Solen har skinit hela veckan & fräknarna har börjat komma fram. Det känns riktigt bra att all snö är borta & att man inte behöver dra på sig 3 koftor, halsduk & dunjacka för att överleva 5minuter utomhus.
Idag blir det skinnjacka & myshalsduken. Eftermiddagen kommer nog att spenderas med JennyPenny om jag inte måste hem & plugga men jag kan nog ge henne en liten stund av min tid. Jag har tappat kontakten med alla mina kompisar på senaste tiden känns det som. Dumma studier som tvingar mig att bli tråkig. =(

22 mars.

Godmorgon! Här sitter jag helt nyduschad & funderar på vad jag ska ta på mig. Jag orkar inte rota i gardroben, men eftersom jag städade igår så ligger alla kläderna där istället för på min stol & säng haha!
Idag har jag skola mellan 10 & 4 & efter det ska jag springa ner & träna. Jag har inte gjort de på 2 veckor! Först blev jag sjuk & sen ryckte jag loss muskelfästet. Det börjar kännas av att jag bara varit hemma & suttit.
Får kila & äta frulle så jag hinner iväg i tid. Peace out!

21 mars.

Är på riktigt jävla dåligt humör idag & har en rejäl lust att slå på något!! Har städat, pluggat & gjort precis allt jag blivit bedd om men räcker de? NEJ. Inte bra nog.

20 mars, party!

Galet. Jag ser knappt ut. Det är så jäkla dimmigt.
Jag ska in mot malmö strax. Det blir först förfest i limhamn & sedan beger vi oss in mot stan för utgång!
Kvällens outfit blev;
ett par söndriga, ljusa jeans.
söt ljusblå randig bustier.
vitt stort linne.
svart kavaj.
snygga dojor.




Life. Hope. Truth. Trust. Faith. Pride. Love. Lust. Pain. Hate. Lies. Guilt. Laugh. Cry. Live. Die.

20 mars

Godmorgon!
Klockan är 08.40 & jag har varit vaken i snart en timme. Jag sitter & skriver ut mina mail till min pappa för att vi ska nu ta & ringa ner till Australien för första gången. IIH, hörs sen!

When you know you know.

det har gått över gränsen:
-när man frivilligt sitter i en okänd stad på ett okänt café, helt ensam & gör ingenting.
-när man stannar hemma & skiter i kompisarna på en fredag för det är mysigare att sova.
-när fredagskvällen spenderas med mamma & pappa framför Så ska det låta eller Let's Dance.


19 mars /3

Tjenixen snyggon!
Jag har precis kommit hem & jag måste säga att hela denna dagen är så galet failad. Missade psykologin & hann precis till en trevlig lunch med klassen. Blev inget med Jenny för hon skulle vara med Corre istället. Jag tog bussen till Sjöbo med Lina när vi slutade & satte mig på ett café & pluggade matte. (Nationella i matte c nästa vecka..)
Efter 3 timmar hämtade mamma mig.
RIGHT; hur klarar man alla VG & MVG uppgifter men inte G? FAIL.

19 mars/ 2

AH! Min mamma kan aldrig passa tider & hon har PRECIS vaknat vilket betyder att jag kommer missa psykologin eftersom jag börjar om 5 minuter.. AAAAAAAAAAAAAAH. Jag hatar att behöva lita på att andra ska göra något. 



Jag saknar dig min vän.

19 mars.

Godmorgon!
Det blev en liten fika med Amanda, Jenny & Krille igår. Alltid trevligt. Kände att jag förtjänade lite mys efter svenska prov, äcklig programmering & nästan 2 hela veckor av att bara sitta hemma. Jag lagade lyxmiddag när jag kom hem & däckade typ 9.
Nu ska jag snart klä på mig & bege mig till skolan för lite psykologi & svenska. Hoppas jag får bra på provet. =(
Efter skolan ska jag kanske träffa Jenny, om hon lyckas komma in till stan i tid. Sen verkar det som att det blir myskväll hemma. Känns ganska skönt eftersom jag ändå ska ut med tjajorna i malmö imorgon.

17/3 himme igen.

Godmorgon gottfolk! Här sitter jag med min svenskabok & pluggar om Antiken & Medeltiden. Inte superkul.
Jag åkte aldrig till skolan idag heller för att magen gör fortfarande super ont & jag orkar helt enkelt inte gå omkring som Quasimodo i skolan.(Kan inte stå rakt upp, utan lutar mig framåt för att det inte ska göra lika ont.)
Sixten ligger bredvid mig & leker med ett snöre, lika söt & korkad som vanligt. =)
Imorgon ska jag bege mig till skolan, ska ha prov i svenska, därav pluggandet, & ska nog köpa smink & skor. I never get enough. Jag ska försöka hinna med lite träning innan skolan också eftersom jag bara suttit hemma hela förra veckan & hela denna veckan. Usch. Det är snart lov, sen är det siesta & sen är det dags för mig att åka till AUSTRALIEN.
Det kommer bli galet bra!
Jag har bara några få saker kvar att fixa. Betygen inräknade.. Dumma programmering B, matte c & matte diskret. Vad behöver jag er till?!

16/3

Hej hörrni! Jag vet att denna veckan har varit otroligt kass men jag har också legat sjuk sen i måndags. Det får bli en snabb update.

Torsdag; Jag var i skolan för första dagen i veckan & gick lite i stan med Jenny & vi tog senare en fika. Riktigt mysigt & riktigt trevligt, as always.

Fredag;
Mådde kasst men åkte in till malmö med Jenny & shoppade hela dagen. Jag köpte ett par skor, en kofta & en jätte söt t-shirt. Kom hem ganska sent & stannade därför hemma & mös med familjen.

Lördag;
Jag åkte in till malmö vid 5 för att möta upp Malin, Deniz & Jeppa i limhamn för att gå på Ellas artonårsfest. Jag hade jätte kul & jag & Julia tog tåget till skurup vid halv 2.

Söndag; Guess what? Jag låg & sov bort nästan hela dagen.

Igår var jag i skolan såklart & mådde äntligen bra. När programmeringen började så började jag nysa en massa & efter den sista nysningen så fick jag jätte ont i magen. När jag hade slutat 45 minuter senare så kunde jag inte stå rakt upp. Efter 45 minuter på bussen så kunde jag inte gå. När jag lyfte på benen eller rörde mig överhuvudtaget(& satt stilla) så gjorde det så jävla ont i magen att jag började gråta. FYFAN vilken smärta. Det visade sig att jag dragit loss ett muskelfäste i magen..
Därför stannade jag hemma idag. Har pluggat som en galning. Räknat 200 mattetal & pluggat till svenskan på torsdag. Känner mig duktigt.
Nu ska jag äta middag, kycklingburgare. Mmmm!

11/3

Tjabba-Tjena-Hallå!
Nej, nu har jag legat hemma i 4 dagar. Det är inte det minsta okej så imorgon ska jag tvinga iväg mig själv till skolan. Sen på fredag ska jag in till malmö efter skolan för att fika med Jenny & kanske köpa något nytt. VI får la se.
Lördag kommer att bli galet. Första ska jag på ellas 18års i limhamn & senare ta 10 tåget med Julia in till ystad för att dra till Alis 18års. Kommer bli awesome. Får hoppas att jag mår finemang då för jag kommer aldrig orka annars. Håller tummarna.

9/3 - sjuk

"Godmorgon". Jag sitter i soffan med min lama laptop & väntar på att telefonen ska ringa. Dom ska ringa från sjukhuset idag med mina provsvar. Är smått nervös för att jag känner att något är fel men proverna visar inget. Tramserier.
Filmen i söndags var skit bra, tyckte jag iallfall, Emma tyckte dock inte om den. 3D är sjukt kul & jag hoppade till flera gånger. =) Jag mådde inte super & har legat hemma både igår & idag & mår galet kasst. Imorgon ska vi till lund med klassen. Jag är riktigt sugen på att följa med men vi får helt enkelt se hur jag mår imorgon.
Nu ska jag slå på How i met your mother & nanna lite.
Peace out!

7/3

godmorgon!
Lame uppdatering men jag är knappt inne på datorn längre.. :( Jag hade en riktigt trevlig kväll i fredags & åkte hem ganska tidigt men sov till halv 4 & mös hemma igårkväll. Jag har precis gått upp & ska boka biobiljetter nu. Jag & lilla syster ska gå & se Alice i underlandet 3D ikväll. Kommer nog bli mysigt.
Sitter på Emmas nya rosa laptop, den är skit söt men hon vill ha tillbaka den nu så peace out!

5/3

Halloj!
Klockan är nu 2 & jag har en timme tills jag ska ta bussen.
Jag kom försent idag pga häst bajsarna men åt andra sidan så har min syster fixat en kille som vill "dejta mig", som hon sa. Haha!
Jag missade psykologin & lunchade med Lina, Hanna & Gurris. Trevliga människor. Efter de var det svenska & när vi slutade så blev det ett censurerat samtal med en viss person. Jag blir så jävla trött, på ALLT. Behöver snart gå anger management för att klara detta.. Eh, ska snart bort härifrån & det blir nog bäst för alla inblandade.
Iallafall; snart hem som sagt. Duscha & byta om snabbt som satan & bege mig mot malmö för en kväll med tjajjorna. Hoppas på en super kväll.
Nästa helg kommer att bli galen. 2st 18års fester, en i ystad & en i malmö på samma kväll. Får se hur det går med det menmen. Nu ska jag spela lite spel. HIHI.

5/3

GODMORGON! Jag har varit ifrån datorn i 3 dagar. Känns riktigt skönt faktiskt :o
I onsdags hände inget spec. Jag köpte 3 par brillor när jag, Hanna & Lina vandrade på stan.
Igår var jag ledig & spenderade hela jävla dagen åt att ståda huset. Det blev riktigt fint men jag var helt slutkörd & slängde mig framför tv:n vid 9.
Idag är det PAMPAM fredag! Uh vad jag har längtat. Ikväll, eller efter skolan, beger jag mig in till malmö för ännu en kväll med det gamla gänget. Kommer bli mysigt om jag bara hittar något att ha på mig..
Har egentligen inte tid att sitta här, så det blir update i skolan. Puss

2/3

Aaaaaah. Nu har jag varit i skolan klockan 9 & guess what? Mina två första lektioner var inställda idag också. Har inte ens börjat ännu..

2/3 - tävlar

Nu är jag med & tävlar om en bloggdesign av Liddie.blogg.se hos Gossips.se. Jag blir bara störd när jag kollar på min! GAH.

2/3

Godmorgon! Jag & min lille kaffekopp har precis placerat oss framför datorn. Jag slapp åka med pappa idag efter som att PAMPAM jag fick mitt körtillstånd igår! Idag ska jag kör till Sjöbo & det kommer gå finemang. Jag hbörjar 10 & ska ta bussen 5 i 9, försöka iallafall. Eftersom vår lärare var sjuk igår så gissar & hoppas jag på att hon är det idag också för isåfall har jag håla från 11 till halv 2 & då hinner jag gå & träna.
Nej, poff in i kläderna & sen iväg. PUSS
PS. inatt drömde jag att här var en varulv. Fast det kanske inte var en dröm? :o

1/3

Ah, hemma i min skäna datorstol & ska snart ut & kolla tv. Ikväll är det premiär för Desperate House Wives men jag har redan tankat typ de 10 första avsnitten.. :( Det blir smarrig kyckling & curry sakimoj till middag & sen ska jag SOVA.
Peace out.
PS. Jag tycker att det fan borde sluta snöa nu, det är ju faktiskt mars nu!!

1/3 - skojar du.

Nu har jag dragit mig upp klockan 5, varit i ystad klockan 8, tränat till halv 10 & kommit till skolan i tid. Gissa vad som händer? Vår lärare är sjuk & vi har håla till 2.. GREAT.


1/3 - det var som fan!

Godmorgon! Klockan är 05.40 & jag ska snart klä på mig. Längesedan jag var uppe såhär tidigt men vafan, det är nästan värt det om det hjälper mig härifrån. :) Jag ska gå & träna när jag kommer till stan & sen blir det skola till halv 5.. Kul(or not). 
Det blir myskläder idag eftersom det ska regna hela dagen. Hello-Kitty tröja & söndriga jeans. Ah, MYS.



RSS 2.0