-.-'

Godmorgon alla läsare!
Vill ni veta en sak? Jag hatar snö & äcklig vinter! Fyfan. Igår när jag var helt fixad & väntade på att mamma skulle komma hem & köra mig till tåget så får jag reda på att vår väg & allt är igensnöat så jag kan inte åka någonstans. Vafan är det för skit? Jag satt fast i huset ännu en helgkväll. Så galet drygt & jag var så sjukt lack att jag inte ens pallade skriva de. BLÄ. Alltid samma visa, men idag ska jag fan ut & bara dricka & glömma allt skit.

Jag fick reda på lite saker av en kompis igår. Jag bokstavligen skakade så arg jag var. Finns det inga människor med moral & lite ryggrad i denna håla till stad?! Så typiskt ystad att jag blir galen. =(
Jag snackade precis med Pidda som också ville festa idag så vi ska allt hitta något kul att göra ikväll. Jag börjar bli trött på att bara sitta hemma & göra ingenting. -.-


fredag

Hejhej! Nu är jag himme igen efter en galet kall & tröttsam dag. Dagen började med psykologi som jag älskar & sedan blev det lunch med amanda som även följde med mig till Parelle för att köpa ny foundation. Lancome, Teint idole ultra. Super bra! 500 kr för en mini flaska, men förtusan. UPPOFFRINGAR.

(går inte att vända bilden=( )
Vi gick ner till City Livs, snackade en stund & åkte sedan till Skurup för att Amanda skulle hämta öl. Den jäveln ska iväg till Vemmdalen(?) en vecka med Amie. Galet orättvist. Jag har aldrig åkt skidor. Är det svårt? =o
Jag tänkte även slänga in lite fakta om tabletterna jag fick imorse.
De är viktkontroll/viktminskningstabletter.

"När vi äter fet mat tas fettet upp och lagras i vår kropp. VitalSlim innehåller NeOpuntia®, en 100% naturligt fettbindande fiber som absorberar en del av det intagna fettet, vilket därmed inte tas upp av kroppen utan passerar ut utan att avge energi."

Läs själva om det & beställ på;
http://www.vitalas.se/default.asp?id=2504

Jag ska snart skutta in i duschen & börja fixa mig. 20.45 tar jag tåget till Ystad & sedan väntar bussen där som ska ta oss till Nybrostrand. Vi hoppas på en bra kväll!

BLA

Godmorgon!
Jag har precis kommit ur duschen & kollat posten. Mina VitalSlim tabletter kom idag. =) Riktigt gytt!


Jag ska snart till skolan & sedan träna. Ikväll blir det fest med Sabina i Nybrostarnd. Thats all i have time for right now, men vi hörs sen!

OHJE

HEMMA IGEN!
Fyan vilken hemsk dag. Jag skulle ha matteprov idag hörrni, jdet skulle börja halv ett & jag skulle åka till bussen vid halv tolv. Det gör vi men guess what? Vi fastnade i snön & jag missade mitt prov, hann precis till skolan i tid för programmeringen & det var ju super kul. -.-
Åkte hem med pappa & nu är jag mitt inne i att laga middag. 
Kycklig invirat i bacon med bearniäsås/favortisås & potatisskivor. Ni ska allt få en bild sen!!
Måste fortsätta men im still alive!

AJJ..

Hejhej på er!
Jag kom iväg till skolan tillslut fast min buss var 20min försenad & jag kom till skolan vid lunch. Träffade Emma, Amanda & Sabina. Vi gick & åt & fyfan va kul att tjejer inte klarar av tjejer som varit med deras nya killar. "Sug min" är allt jag har att säga. Haha!
Dagen gick vidare & jag drog runt på skolan med Sabina tills klockan 12 när mamma ringde & jag fick åka hem för att det snöade så jäkla mycket. Dock blev mamma sen så jag satte mig på ett caffé i sjöbo & pluggade i 2 timmar. Fick en massa gjort & det var ganska mysigt att sitta inne i värmen & titta på alla som irrade omkring ute i snöstormen. Suckers!
Jag kom iallafall hem & har inte rört mig en centimeter sen dess. Jag har så otroligt ont i sidan & har skadat ryggen på något vis. Fy & blä. :-(
Jag ska snart gå & lägga mig trots att klockan inte ens slagit nio ännu, men jag är så sjukt trött så det är inte klokt.
Jag ska snart hitta på något kul på bloggen men vet inte vad. Några ideér från er kanske?
Jag hör av mig imorgon snyggingar!

Still alive

Godmorgon hörrni. Nu är det onsdag & jag är galet trött. Jag kna knappt röra min nacke så jag ska nog krypa ner i sängen en stund till. Det får bli skola efter lunch. Tänkte bara ge er en update så att ni vet att jag inte dog inatt! :-)
Vi hörs lite senare, puss

I told yoooou..

att det skulle bli en perfekt dag!
Jag & mamma åkte in till stan vid 9 & gick direkt till Ystad Bostäder. Skrev upp mig på väntelistan & pratade lite. Sen gick vi till banken & fixade legg(!!!) eftersom det bara är ca 2 veckor kvar tills jag fyller arton. :-) Sen begav vi oss ner till Skonsam & köpte ett nytt par skor. Det blev mysiga Sanders för 1800kr. Helt galet, men dom är varma & sköna med fårull på insidan. Super mysiga så nu slipper jag frysa.
Jag sprang ner till skolan & lämnade mamma. Åt lunch med Emma & gick sedan till torget för att prata med Ticia. Allt har blivit  så konstigt mellan oss så det var dags att prata ut & få reda på allting. Det visade sig att det mesta som vi/jag gick & var sur/a för var rent bullshit & jag blev riktigt irriterad när jag fick reda på sanningen. Alltid bäst att prata face-to-face med personen man är ovän med för annars blir allt fel, garanterat! Vi får se hur det blir, men förhoppningsvis så kan vi lösa det & bli vänner igen. Det är svårt att släppa en bästa kompis bara sådär. Vi var så otroligt tajta i 8månader & var jag någonstans så var Ticia i närheten också. No question about it. Det var så skönt att veta att jag alltid kunde falla tillbaka på henne om jag hade problem. Det var bra tider & jag saknar dom något oehört. Jag har svårt för att släppa människor när dom väl blivit en del av mitt liv. Jag hatar förändringar & när Ticia & jag slutade prata så förändrades allt för mig. Blä, hoppas på det bästa.

IALLFALL;
Träffade Amanda sen & vi stack till park & jag gick på CAD-tekniken. FÖRSTA LEKTIONEN! Riktigt kul faktiskt. Gick 10 minuter tidigare & fikade med Sabina, Amanda & Krille. Där satt vi väl i 2 timmar eller något & bara pratade. Nu är jag hemma & har precis käkat middag. Det är dags att slå på Bones & njuta av kvällen.
Puss

smybilder. mohaha!

söta filurer. HAHA


smarrigt. lite lyx ibland!

LYCKA!

Hemma nu! (kom hem vid 6 men ändå)
Har bara suttit vid datan sen jag kom hem. Begravningen var fin & efteråt gick vi & åt lunch på Hilton. Väldigt gott ska ni veta!
Jag har letat lägenheter & GUESS WHAT?! Jag har sen jag flyttade till Ystad tjatat om ett visst hus som jag vill bo i. Idag fanns en annons ute om en lägenhet i just det huset! Jag är överlycklig! Imorgon ska jag & mamma åka till Ystad Bostäder, sedan fixa legg & köpa nya skor. Det kommer bli perfekt. På lunchen ska jag gå & möta Ticia & prata ut med henne. Det var på tiden säger jag bara.
Efter skolan ska jag träffa både Sara & Amanda & ta en mysig fika. Det kommer att bli en perfekt dag, AAH.
nej, ska skutta i sängen & dejta kudden. 
Vi hörs imrn!

.

ÅH, här sitter jag med nackspärr, blåmärken på benen & ryggen. Det känns bra. Jag har bara legat & kollat på tv hela dagen men nu är familjen hemma iallfall. Ne, jag orkar inte. Vi hörs efter begravningen imorgon.

FU

Jag är bara så sjukt irriterad på allt & alla idag.
Det blev ingen fest igår eftersom min pappa är dum i huvudet, men dom lovade att jag skulle få gå & kolla fotbollen idag eftersom jag inte gnällt eller surat över att sitta hemma(vilket jag alltidalltid annars gör!!!). Imorse när jag vaknar så är ingen i familjen hemma. Alla har åkt till malmö & lämnat mig helt ensam hemma. Det var fantamig länge sedan jag var såhär sur.
Först så stänger dom in mig i ett jävla hus mitt ute i ingenmansland så att jag inte kan träffa någon förutom på helgerna & skolan men skolan räknas fan inte. Sen låter dom inte mig gå ut? Jag hatar att vara ensam & jag hatar ännu mer att vara hemma.
Jag tog iallafall moppen mot skurup för att se matchen. Det är snö & is överallt så jag lyckades välta 3 ggr. Min axel värker, mitt huvud dunkar, mina favorit byxor är sönder & moppen är fucked up.
TACK, föräldrar är ju SÅ bra att ha.

Utegångsförbud..

SUGER
Jag köpte en kjol, en trekvarts tröja & mysiga strumpbyxor idag. Mer hann vi inte med. Hela stan var full smockat med folk så man kunde knappt ta sig fram förtusan. Iallafall.
Jag trodde ju att jag skulle få gå ut idag, eftersom jag alltid får som jag vill, men NEJ. Började precis fixa mig & ska gå ut i köket & ta något att dricka. Då slänger pappa ur sig; "vafaaan gör du? du vet att du har utegångsförbud så det är ju lite onödigt att sminka dig då ellerhur?"
Fyfan vad jag får ångest över att bara sitta hemma. Imorgon ska jag iallfall kolla fotboll så då får jag iallafall röra mig!
Känns bra att det är bra filmer på tv & att jag har Ben & Jerry's kvar så jag ska nog ta & göra dom lite sällskap. 
Vi hörs sen!

SHOPPA

Godmorgon! Solen skiner & jag är riktigt pigg faktiskt. Snart ska jag bege mig in till Malmö för lite shopping. Jag ska införskaffa mig ett par Bally's. Det är iallafall ett par underbara vinterskor. Mina uggs låter "clusch-clusch" när jag går med dom så jag måste köpa nya. Jag kör på kvalitet nu. 2000kr för ett par skor, det är galet.

Jag ska köpa svarta & det kommer bli så sjukt skönt att gå ut i snön & inte behöva tänka på om skorna läcker in.
Jag ska skutta in i duschen nu. Update later.

HOME

sweet home! Äntligen hemma. När jag åkte till sjöbo(klockan 3) så skulle mamma möta mig på ICA. Hon var inte där så jag gick in & började handla mat.
40min senare; ingen mamma. inget svar på hennes mobil. nehe!
Jag vandrar omkring, börjar bli rejält lack & sätter mig på en hög med toapapper.
30min senare; jag ringer till mammas jobb för att se om hon är kvar. JAPP, hon sitter kvar men påstår att hon stängde dator. JAOKEJ!
20min senare; Emma ringer & ber mig köpa chips & för att säga att mamma är hos mig om 10 minuter. SKIT BRA!
YTTERLIGARE 30min senare; mamma kommer in på ICA..

FYFAN vilken dag. Jag vill bara skjuta mig själv. Men jag är iallafall hemma & ikväll ska jag glo skräckfilm. Jävla utegångsförbud & dumma 3 veckor kvar till arton. :-(


YUM

Goddagens! Hur är det med er idag?
Jag sitter i skolan, på samma stol som jag satt på för 2 timmar sen.. Börjar bli små tråkigt att sitta i skolan bara för att jag måste fördriva tiden & inte har något bättre att göra. Om en timme ska jag ta bussen iallafall. Eftersom jag blir sittande himma ikväll så ska jag ladda upp med cigg & Ben & Jerry's.
smarrigt va?
Min lilla syster ska ha någon form av klassfest hemma hos oss ikväll & jag vet inte hur det kommer gå men jag ska ha det lungt & mysigt om jag ska ha utegångsförbud. Jävla CSN. Dom borde skjutas. Blir så galet förbannad så det är inte okej. Bara pga deras bajs så måste jag stå & stryka pappas skjortor hela kvällen. Visst låter det kul? 20kr/skjorta. Det brukar bli runt 300kr på en kväll men det är grymt jobbigt.
Ne, jag ska inte vara gnällig. Det är lördag imorgon & alla som känner mig vet att mina föräldrar inte orkar ha mig hemma en hel helg. Dom kommer släppa ut mig imorgon & det lär vara awesome. Jag ska bara hitta något att göra. Bio, fest, filmkväll eller utekväll. Whatever.
Ne, nu ska jag skriva lite till på min programmerings uppgift så vi hörs sen när jag sitter i myskläderna & käkar glass.
Chillevoj!

Godmorgon..

nördar!
Jag ska snart iväg till skolan men först en liten update på vad som händer idag.
Skola till typ 3 & sen hem. Ikväll ville Emma & Nils att vi ska se Avatar men med tanke på att jag har 0kr i plånboken & 0kr på kontot så ser det inte så ljust ut. Alex ville ses så jag kanske sticker upp till honom & myser lite. Vi får se helt enkelt. Jag planerar också att flytta in hos mormor en vecka; så att jag kan sköta skolan & så att jag slipper vara här. BULL.
Vi hörs senare!

Spelar ingen roll.

Ne, eftersom jag har typ 10 stycken som läser min blogg dagligen & tror mig veta vem de är så spelar det faktiskt ingen roll vad jag skriver här nu. Jag måste skriva dethär nu. Någonstans för att få ut allt..

Allting började vid nyår & jag blev dissad av killen jag då gillade. Jag blev skit ledsen men livet gick vidare & jag började dricka & röka som en jävla 50-årig kärring. Jag började må sämre & sämre över både mig själv & allt omkring mig. Jag började ifrågasätta om det var såhär det "skulle" vara. 3:e januari dog min farmor som jag har älskat så otroligt mycket & som alltid har varit den jag ville vara hos istället för att vara hemma. Jag bröt ihop ännu mer & orkade inte göra någonting utan mådde bara dåligt. Festade mer & hade sex med killen jag gillade men eftersom fyllan är fyllan så var det en kortvarig glädje. Jag har börjat fördriva mer & mer tid ensam bara för att låta tankarna flyga iväg & bort från hela världen. Jag har låtsas vara lycklig & låtsas vara hur stark som helst men någonstans så gick det för långt. Det gick över till att vara aggressiv & elak & tyvärr vet jag inte när det blev så.
Sedan efter nyår så har inget varit sig likt här hemma & det enda man får höra är att jag inte duger, att jag är äcklig & ful, att jag inte är önskad hemma, att ingen kommer älska mig för mig, att jag bara är ett slöseri med tid & att om man fått chansen så borde jag fått ett slag i huvudet. Det känns inte bra. Det känns inte okej.
Nu blir jag utslängd, utan studiebidrag, utan någonstans att ta vägen & utan någon alls. Jag måste hitta ett jobb & jag måste växa upp & bli stark.
Jag börjar själv förstå varför jag alltid är ensam i slutändan. Varför jag aldrig har någon att krypa ner hos eller någon att ringa bara för att jag kände för de. Jag börjar förstå.

Sjuk..

Hejhej alla små läsare!
Jag vet att jag inte skrivit sen i måndags men jag har somnat nästan direkt när jag kommit hem från skolan, varje dag. (:
I tisdags så åkte jag in till Malmö efter skolan för att fika med Ella & vid fem-tiden så kom Emma & Nils in också. Jag stötte på Helena Nanne på vägen ner till stationen & blev smått rädd när hon såg att det var jag som kom lunkandes på stortoget. Haha! Vi gick & åt på Burger King eftersom det inte finns i ystad & begav oss sedan hemåt. Det var en ganska mysig dag.
Igår mådde jag jätte dåligt, värre än vanligt & jag var fly förbannad hela dagen. Det var ju inte en perfekt start på dagen att behöva stå mitt ute i ingenstans & vänta på en buss i en & enhalv timme. Bussen jag skulle ta var inställde & nästa buss var en halvtimme försenad. Jag som hade tänkt komma i tid för en gångs skull, men NE.
Vi kollade film en stund på  programmeringen & sedan skrev jag lite program men eftersom jag som sagt inte mådde super så gick jag ner till stan & fikade med Sabina istället. Fick i mig lite kaffe & en macka & mådde lite bättre iallafall.
Idag så sitter jag med ett glas o'boy & ska snart somna om eller sätta på en film. Jag har drömt samma sorts dröm om samma person varje natt i en vecka nu. Jag måste göra något åt den här skiten asså! MEn iallafall; jag mår skit dåligt & hoppas att jag mår bättre imorgon för jag har varit fest sugen hela veckan & de är fan jobbigt =( Dessutom är det begravning på måndag & jag vet inte riktigt om jag kommer klara av att gå på den.. Vi får se.


detta är Emma i en låda.


latenight

Hejsvej!
Nu sitter jag här med min laptop & tittar på VÄNNER. Jag har hosta, ont i halsen & mår allmänt dåligt.
Dagen började segt & jag kom sent till skolan där jag fick reda på att vi inte har några riktiga lektioner. Känns super ju.. Vid lunch så gick jag ner & köpte pasta på pasta vagnen & mötte Sara på gågatan. Vi gick in på H&M & kollade lite &sen gick vi till solariumet. Vi låg i en kvart var & stack sen hem till Sara. Tog bussen till Sjöbo vid halv 5 där mamma hämtade mig sen. Helt ointressant dag dvs. FÖRUTOM; en av familjerna jag mailae ang. au pair plats svarade & var intresserade. IIH, hon har nog svarat på mitt svar imorgon så jag hoppas det blir gytt. Ett år iväg från den här skit hålan hade inte suttit helt fel, eller vad säger ni?  =D

Imorgon så blir det skola, iallafall en stund & sedan ska jag & Sara sticka & träna. Kommer bli riktigt skönt. Ska poooompa!

ne, nu är klockan tolv. dags att tvätta bort sminket, ta en natt-cigg & nanna sött som bara jag kan.
Godnatt!

NE

Tjenixen!
Denna dagen suger. Fast den är ganska bra. Jag har sökt au pair plats, förhoppningsvis får jag en plats i Australien tills i sommar. Hade varit så jävla gutt att slippa alla falska små offer som finns här. Kan inte förstå hur jag någonsin hamnat här. SKIT.
Kollar fortfarande på Bones anyway.
Ska snart sova & imorgon är det skola & träning. Får se om jag hittar på något ROLIGT.
hejsvej!

Feels good.

Godmorgon!
Här sitter jag & mår finnemang på en söndag.. Det var ett bra tag sedan faktiskt. It feels good.
Igår satt jag ju hemma & knarkade Bones, men det hände även lite annat. "Familje-problem" kan man väl säga. Börjar nästan bli van vid att höra att "det vore så jävla skönt att bara slå till dig för du förtjänar fan det!" från sin pappas mun. Känns inte lika bra.
Eh, jag ska inte deppa. Tänk på barnen i Afrika, right?
HAHA, en full Marcus Andersson ringde mig klockan 3 inatt också. GANSKA otippat om jag ska vara helt ärligt.
Ja, jag sitter iallafall här & fantiserar mig iväg till när jag har egen lägenhet & slipper allt skit som jag står ut med. Det kommer bli awesome.. Fattigt men awesome.
Jag kollar på lägenheter i Malmö, Ystad & Skurup men det finns verkligen ingenting ledigt & det är super frustrerande.
Får ta mig i kragen & skaffa ett jobb, that will make things easier.
Ne, jag har inget kul att berätta för er nu faktiskt, så vi får se hur dagen utartar sig.


igår;














Bitch i'm the bomb like tic tic

"Godmorgon".
Gårdagen var awesome. Jag träffade Anton & Rasmus på stationen & när vi kom till Rydsgård så stack vi till Villie & fixade dricka där. När vi kom tillbaka så gick vi hem till Nils & jag fixade mig & kilade sen iväg till Ceder & Patryk. Det var en riktigt trevlig kväll & där var en jäkla massa folk. Jag missade mitt sista tåg hem så jag stannade där & njöt av stunden. Vid 12 så stack några iväg till McDonalds & dom blev stormade när dom kom tillbaka med maten. Det satt inte helt fel med lite hamburgare. Vid 3 tiden så följde jag en väldigt full Marcus hem & det slutade med att jag sov där. Jag älskar att sova hos honom, det är typ världens skönaste säng & dessutom är Marcus alltid varm & låter som en säl när han sover så det är ganska mysigt. Haha. Vi vaknade vid 10 & åkte hem.
Pappa köpte revbensspjäll på vägen hem & det var nog det godaste jag ätit på länge(kan bero på bakfyllan, heh..).
Nu sitter jag här, relativt nyvaken & tittar på Bones. Världsbäst! Det blir myskväll ikväll men det hade ju varit mysigare om jag inte hade varit helt ensam.. =(
Får väl lägga upp alla bilder från gårdagen men just nu så funkar inte blogg.se särskilt bra. Det är 3:e gången jag skriver om detta lilla inlägget.

fridaynightlive

Hallåja!
Nu är jag hemma från ännu en dryg dag i ystad. Ne, nu var jag elak.
Jag mådde inte alls bra när jag vaknade så jag åkte inte till skolan förens efter lunch & lyckades ändå komma försent till lektionen. GO ME!
Vi slutade 20 över 1 så jag gick ner till stan. Stötte på Falck som jag pratade med i ett bra tag. Jag begav mig mot väsk-centralen för att min älskade Puccini väska har gått sönder. Kom dit & dom kunde inte byta den igen(har redan bytat den modellen 3 ggr..) så jag fick köpa mig en ny väska. Det blev en super söt, brun från BITTE. Den var inte så värst dyr så det tog inte allt för hårt i plånboken.
Jag skulle egentligen träffa Sara idag för att snacka lite skit men så blev det inte. När jag skulle gå & sola så ringde Krille så jag gick tillbaka till ÖP för att träffa honom & Johan en stund. Sedan sprang jag upp till solariumet, solade i en kvart, stötte på Sandra & djurade(!!!) hela vägen ner till stationen. Guess what? Bussen var självklart 10minuter försenad så jag hade hunnit ändå. STABILT.
Nej, ikväll blir det faktiskt fest i Rydsgård så jag måste skutta in i duschen. Ni kanskekanske får en update innan jag sticker ut.
puss

;väskan jag köpte.

HEHE

Hejhej!
Välkommen hem malin - men TACK.
Idag har jag varit i stan sen alldeles för tidigt. Gick till gymmet direkt & fick springa ner till skolan för att äta med Nathalie & Lina. Mysigt som vanligt men vi fick sitta vid några konstiga bord & det var inte lika mysigt. Efter det så tog jag mig en cigg med Lina & gick upp till våra lokaler igen. Skrev klart mitt engelska arbete & pratade lite med min mentor. Vid ett så sprang jag nästan ner till stationen för att Emma & Nils skulle komma med det tåget, men precis när jag kommer fram så får jag ett sms från Nils om att dom missade tåget. JAHA. Tillbaka mot skolan där jag träffade Marcus & eftersom jag inte pallade sitta i skolan så gick jag ner till stationen med honom igen. Där satt vi i en timme & snackade lite, trots att han va lika negativ som en agressiv mullvad, men ändå.
När Nils & Emma äntligen kom så begav vi oss mot ÖP igen. När dagen var slut så gick vi till Espresso House, åt lite, drack lite & planerade lite. Det var awesome.
Nu ska jag kolla på Bones säsong 2 som äntligen har laddats klart. CHAO!

inköp


byxorna jag köpte igår. Dom passade perfekt till dagens outfit. =)

Jag bangade..

Det blev ingen tatuering idag! FASEN. Jag bangade & kom fram till att jag hellre väntar tills jag är arton(en månad kvar) & gör det hos ett proffs. Tänk om han hade gjort fel eller något, då hade jag ångrat mig hela livet.. Jag får nöja mig med den jag har sålänge. =)
Idag när jag vaknade så mådde jag riktigtriktigt dåligt för typ 8:e dagen i raken & jag sov en timme extra & missade vår första lektion så jag gick & åt med Emma istället. Inte helt fel. Efter det hade jag matte & sen gick jag med Emma i stan & tittade på kanin till henne & Nils. Haha, så sött. Jag skulle även köpa ett nytt halsband till Sixten men jag hittade inget fint. Jag vill ha ett svart med nitar men det hade dom bannemig inte något så jag gick därifrån tomhänt.
Utanför Lindex så stötte vi på Sara & snackade en stund, hon överlevde iallafall fallet i trappan. =D Haha!

Vi begav oss in på Lindex en stund senare & jag hittade ett par super snygga byxor. Blåa, slitna & boy fit. "Bara" 500kr.. Jag börjar bli rejält fattig ska jag informera er om. Det känns inte så stabilt.

JAJA, jag börjar iallfall imorgon med min Beach 10 träning. Ska försöka klämma in minst 3 gymbesök i veckan & äta NYTTIGT. Det lär inte bli allt för svårt hoppas jag på. Ser fram emot resultat ivilketfall. Godis & sådant trams är inte så svårt att skippa men träningen kommer bli svår att klämma in. Och spriten räknas INTE med i detta. Den får vara mitt "lördagsgodis" säger vi!

Usch vad mycket det blev för er att läsa nu, men wish me good luck och så hör ni av mig imrn.
PUSS

Ni vet..

den där känslan när det pirrar så mycket i magen att det gör ont på ett otroligt skönt sätt, när bara tanken av någon får dig att le? Det är så mitt huvud känner nu. Samtidigt som allt hade kunnat vara perfekt så är det inte de. Det är det enda sorgliga.
Hade en lektion i skolan idag iallafall & den kom jag ändå sent till men jag fick en hel del gjort på den lediga tiden and that's good. Efter skolan så gick jag ner & mötte Sabina, vi tog en tur in på Espresso House & sen gick vi & solade. Det ska jag faktiskt göra imorgon också tror jag, känns skönt att få lite färg såhär på vintern. Hehe..
När jag kom hem så slängde jag mig i soffan & åt lasagne. As we speak så hjälper jag Ellinor med hennes svensk-läxa över telefonen. Ganska svårt men vad gör man inte för sina små kompisar? Så fort hon känner sig klar så ska jag SOVA. Det blir nog träning imrn, lite sola & film om jag hittar någon mysig att kolla med. 
Jag har nämligen sovmorgon tills halv 2 på torsdagar & det känns lagom kul att åka hemifrån med mamma vid 9 då..
Sovplats hade varit fint. Kärlek hade varit fint.




tt

YEY, tänkte bara berätta att det nog lir en ny tatuering imorgon.
Jag har ju redan ett kinesiskt tecken som står för musik men nu har jag hittat en skit fin latinsk text som jag vill ha på ryggen;

Amor vincit omnia et nos cedamus amori et dum vivimus, vivamus .
Kärleken besegrar allt så låt oss besegras av kärleken & medans vi lever låt oss leva.

Hemma

och klockan är redan 6. Första dagen i skolan var väl helt okej. Vi fick en ny påg i vår klass & vi gjorde typ ingenting alls så jag förstår inte riktigt varför jag är så himla trött.. Iochförsig så har jag sprungit rundor på skolan i princip hela dagen & träffat en massa folk så det KAN ju vara därför. Who knows?
Efter skolan så gick jag, Emma & Nils en runda på stan & åt lite på MAX. Det var väl lite mysigt. Usch. Jag har verkligen inget kul att skriva.
hejsvej!

skola


Nu är det måndag & dags för ett besök i skolan.. Det har varit ett underbart lov & jag kunde inte haft det bättre. =)
Klockan är 10 över 7 & jag är fit for fight. Bara på med kläderna & lite smink & sen kan jag åka. Det känns GANSKA bra kan jag berätta. Det får nog bli kvart i 10 tåget så jag kan nästan sova en stund till nu, hehe. Tror jag ska köra på de.
PUSS

Embrace



perfekt musik just nu.

söndags ångest..

Halloj!
Fredag: Jag åkte till rydsgård vid 6 & käkade pizza med Emma & skulle egentligen till Marcus men precis när vi beställt pizzan så får jag ett sms från honom om att han skulle iväg & inte kunde ses. Jag & Emma käkade & gick sen hem till Nils & spelade Alfapet hela kvällen. Inte ett dröm scenario kanske, men det var faktiskt ganska kul ändå. =)
Vid 12 fick jag ett sms & lite ryck så vi gick & träffade Marcus & sen sov jag där.

Lördag: Jag vaknade hos Marcus & blev hämtad runt 2 tiden. Åkte hem & sov en stund, lagade middag & sedan begav jag mig till Skurup där jag skulle träffa Sara för att gå till Pidda. När vi kom dit var där redan ganska mycket folk & vi slog oss ner & hade en riktigt rolig kväll, tills de att vi skulle gå ner till tåget. 
Sara skulle ta på sina skor & lutade sig mot källar-dörren & självklart öppnar någon den så att hon flyger nerför trappan. Jag fattar ingenting & går ut för att se om hon gick ut men ne, hon låg i källaren. Jag fick panik & vi ringde ambulansen som kom & hämtade henne. Jag fick panik & visste inte vad jag skulle göra & fick inte lov att prata med Sara heller. Tillslut när ambulansen åkte så gick vi ner till stationen & åkte till Rydsgård där det var lite efterfest hos Ceder & Patryk. Utan sovplats, dricka & koll på läget så räddade Marcus mig, precis som han alltid gör, & jag fick sova hos honom. Vi hade super kul i Rydsgård & vid 3 gick jag & Marcus hem till honom & somnade vid halv 6.

Idag vaknade vi vid 2 & mamma, pappa & emma hämtade mig. Vi åkte & tittade på vår häst som går på bete & kom hem vid 5. Jag är riktigt trött & förvirrad just nu & imorgon börjar skolan igen. Ska snart krypa ner i sängen & slå på Bones.

Bilder:






Fredag!

Godmorgon!
Nu är det äntligen fredag & visst har man längtat fastän det är lov? JA.
Jag har nästan precis stigit upp ur sängen & jag hade nog legat kvar ännu om inte Marcus hade smsat.
Jag vaknade till liv & tog tag i mitt liv & städade mitt rum. Det tog ca en halvtimme så ja, jag är fortfarande ny uppstigen & jäkligt trött, men det blir iallafall film med Marcus ikväll, så det är väl inte helt fel. Däremot så ska våra afrikanska gäster åka hem idag & det är inte lika kul. Dom har varit riktigt trevliga & det har faktiskt varit super kul att ha dom här. (Jag hatar att ha folk som bor hos oss.) Kommer bli tomt utan dom. =(
Jag missade nästan hela kvällen med dom igår eftersom jag åkte in till Rydsgård & träffade Emma & Nils. Där finns en väldigt komisk historia om igårkväll; jag blev körd till tåget & fick vänta i 25 min i Skurup(KALLT) & sedan tog jag tåget i ca  3 minuter till Rydsgård & väntade i över 30 minuter på att Emmas tåg skulle komma. Mina fötter var kalla, ja, men när jag väl reste mig upp så kunde jag inte gå. Jag trippade fram som ett retard & när vi kom till Nils & jag fick av min skorna så dunkade de & gjorde så pass ont att jag nästan började gråta.. Emma skrattade bara åt mig & tyckte att det var skit kul! Elak.

Ne, nu får jag hoppa in i duschen om jag ska komma någonvart idag.
pusss


sen :(

Godmorgon, om man nu kan säga det vid denhär tiden..
Jag är uppe tidigt för att få skjuts in till stan så att jag kan ta tag i mitt liv som bara runnit ut i sanden nu på lovet. Träning & allt dylikt har bara blivit framskjutet, "Eh, de är ju lov..", men not anymore! Ska satsa på BEACH 2010 vetni! ;-)

Jaja, det blir svarta jeans, en slapp & blommig tröja & en mysig kofta. Orkar inget annat när jag ändå ska byta om typ 4 ggr.
NEEEEEE, nu måste jag kila iväg.
Updaterar seeeeen

Ne


Har precis tjänat lite pengar från pappsen & nu sitter jag & kelar med sixten.
Jag är ensam hemma(pappa sover som en död björn) & pumpar musiken men kan inte låta bli att känna mig smått opepp. Jag har varit så himla super taggad tills Marcus skriver att Nils inte längre är bjuden till festen på lördag. Nu blev allting smått jobbigt fastän det var perfekt innan.

Imorgon blir en tidig dag så jag ska snart sova.
Blir bussen vid 10 & träna.
Sedan träffa Emma & sola en stund.
Blir kanske lunch på det hela?
Vi får se.
Nu blir det en cigg & en maaaaaaassa sömn.
GODNATT!





Godmorgon!

Godmorgon kära små läsare!
Jag är lite ringrostig idag för jag somnade inte förens halv 7 imorse..
Låg & smsade, kollade på film, gjorde allt som annars gör mig skit trött men jag kunde bara inte somna. Det var helt galet! 
Ella ringde dessutom & väckte mig vid 1-tiden så nu sitter jag här helt genom trött. Eh, vad ska man göra.
Jag kan berätta att jag längtar en massa tills på lördag. Det är Piddas 19års fest & jag, Emma, Nils, Anton, Sara & Marcus ska dit. Det kommer bli skit kul. Det lovar jag.
Undertiden(alltså i resten av veckan) så måste jag;
hämta mina kläder hos Ticia.
Sola solarium.
Färga håret.
Bygga ihop min säng.
Designa om min blogg.

Usch, jag orkar inte. Jag ska nog krypa ner en stund till & ta en power-nap.
puss

En massa..

kommentarer är precis de som lyser upp kvällen idag.
Har tagit en paus från allt ätandet & myser lite med Sixten. SÅ SÖT.
Han kom & kröp upp i mitt knä direkt när jag satte mig framför datorn. 
Vi har precis ätit kyckling med pesto, ost & massa kryddor + pesto-pasta & världens godaste sallad. Skulle nästan fotat de. Det är snart dags för dessert men vi får se om jag orkar för jag exploderar snart.. =(
Jag glömde berätta att jag pratade med Ella innan idag & vi har börjat planera en liten resa på påsklovet & jag har även börjat snacka med Emma om att åka till Prag snart & bara festa lite. Det hade inte suttit helt fel, eller vad säger ni?
Nefy, jag måste smälta maten med en cigg, så vi hörs sen när gästerna har åkt, if they ever do..

JUSTE, anledningen till inlägget;
var precis inne & skulle läsa Dessies blogg(fråga mig inte varför) & såg att ägaren till domänen raderat allting som har med henne att göra & bara skrivit om hur han försökt kontakta henne för att sälja domänen till henne & att hon ville ge honom en hundring..? Hmm. Inte så rik som hon säger kanske?

Goodday

Nu sitter jag här igen. Gästerna har kommit & jag har precis klätt på mig.
Det blev en grå kavaj, svarta tights & en svart top/klänning/sak. heh
Jag sitter & funderar på allt som hänt nu de senaste dagarna & jag behöver verkligen prata med någon som går igenom samma sak som jag går igenom. Jag menar, det har helt enkelt blivit för mycket för mig nu under lovet.
Ne, jag får kila ut nu. HEJSVEJ

Im back!!

Jag har inte bloggat sedan lussevakan & jag vet att det är super dåligt men jag har bara haft så fullt upp.

UPDATE;

-lussevakan var helt okej & spenderades utanför sjöbo.
-lovet började & jag & Emma träffade Nils & Marcus. Allt funkar för Nils & Emma men Marcus sket sig för min del.
-vi har festat en massa & haft en massa mysiga kvällar i rydsgård.
-min farmor har gått bort.
-en våra getter har fått en bebis som heter Adele.
-vi har två människor från afrika som bor hos oss.
-min pappa vill inte veta av mig.
-jag brände 3000 på mellandagsrean med Marcus, Emma & Ella.
-fick en massa fina julklappar.
-OCH jag hade en awesome nyårsafton.


Iallfall.
I lördags var vi på fest i Rydsgård men ja, ibland går det som det går. What the fuck!
Hela söndagen låg jag bara hemma & igår åkte jag in till skurup & var med Emma & Nils en stund. Lite mysigt.
Idag ska jag ta tag i mitt liv. Städa mitt rum, städa upp mig själv, sola en stund, hitta någon mysig fest & bara vara så jävla glad, för att även fast jag inte alltid får det som jag vill så har jag det jävligt bra. Jag har underbara vänner & det är allt jag behöver.
Ni ska få lite bilder från lovet.
& så hörs vi sen, för när jag lagt in allt så ska jag ut.
poss


nyårsfesten

nyårsfesten

mys hos marcus.

mellandagsrean. Ella & Julia

Mellandagsrean. Jag & Marcus

Mellandagsrean & vi åkte lite pariserhjul.


RSS 2.0