Molnig dag <3

Godmorgon! Vädret är underbart - regn & åska. Jag älskar det! Det behövs en liten paus från solen & värmen faktiskt. Man kan ju inte ens sova om nätterna. Dock är det fortfarande sjukligt varmt men lite skönare med molnen på himlen.
Jag sitter här & lyssnar på Oskar Linnros & njuter av mitt kaffe för snart ska jag ut & räffsa i jorden där vi ska lägga gräsmatta. Ikväll ska jag nog träffa Juuuuulia som somsagt kommit hem idag. Fick ett sms med 'HONEY, I'M HOME' att vakna till & det gjorde fan min dag.


vi är alltid lika söta.

i'm back!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Har ni saknat mina små updates nu när jag varit puts-väck i 2 veckor? :-)

Jag har inte gjort något speciellt. Min bästa kompis har åkt till Cypern med sin boyfriend(men kommer hem imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), jag har festat lite & sen varit i Åhus. Dock har jag mest solat & pluggat körkortsteori. Inte så händelserikt direkt. Jag har inte direkt lust att sitta inne vid datorn nu när det är helt fantastiskt väder så tyvärr blir det nog värre än vanligt på inläggsdelen. Kanske lite natt inlägg men jag ska antasta bästis resten av sommaren för vi ska ha helt otroligt roligt.



RSS 2.0