MELT ME AWAY

Solen steker mer än vad den borde och jag smälter nästan bort ute på terassen!
Passar på att ta det lite lungt för det är nämligen jobb hela nästa vecka.



JAG ÄR..

.. trött på situationen, trött på alla människor som snackar skit och sprider rykten bara för att dom inte har något bättre för sig, trött på alla incest-idioter, trött på att behöva tänka, trött på att inget blir som det ska och mest av allt trött på att vara så besviken och lissen som jag är just nu. 

En liten chans är allt jag behöver.

TAKE CARE


När man bor på landet & nästan aldrig får besök så är det lätt att glömma att ta hand om sig själv, så ikväll unnar jag mig ansiktsmask , fotbad om jag hittar det, té och en bra film. 
Ansiktsmasken är en djuprengörande från Lumene som works wonders.

ÄTA BÖR MAN


..annars dör man. Smarrigaste lunchen: mjölk & speciall K. Har varit ensam hemma hela dagen och det finns nästan inget bättre?

SÖNDAG

Sovmorgon är underbart, särskilt när man kom hem halv tre igår. Jag och Pidda var ute och hittade på hyss, alltid lika trevligt.
Idag äre ju söndag vilket betyder att en ny vecka börjar imorgon. Jobb och annat tråkigt. Lockande? NÄÄÄÄEEEEE. Hade hellre haft studentvecka all day long. Allting var sjukt underbart.


WHO HAS TWO THUMBS?


Tummen upp till smarriga nappar från Haribo.
Tummen ner till en ensam hemmakväll.

SEND ME TO THE MOON

Denna tiden, denna sköna tiden efter studenten som skulle vara den lyckligaste ever har helt förstörts för min del. Jag är så besviken. Allting såg ut att ordna upp sig, jag var super glad, super nöjd men allting lyckades förstöras och jag antar att jag lät det hända. Sorgligt men vafan.
These places and these faces are getting old.

Jag jobbar iallafall hela tiden nu men har nästa vecka ledigt vilket är ett litet plus. Jag ska ta vara på tiden för jag har ju 45 år av hårt arbete framför mig. Längtar. NAAAAAT.


Angus & Julia Stone - Just a boy

LOTS TO DO

Idag har jag ärenden, ärenden i massor. 
Jag har varit nervös i massor och idag håller jag tummarna och hoppas att jag slipper vara det mer! :-)



ARBETSLÖSHETEN

Denna veckan har jag knappt varit hemma. Jobbet och Jenny har tagit upp all min tid.
Lite fest, lite picknick och lite mys. En bra vecka rakt igenom.




Förövrigt så har jag sjukt ont i magen, hela tiden, och det finns inget jag kan göra åt saken. Lite sorgligt. Imorgon ska jag in till stan och försöka fixa lite grejer. Strumpor, apoteket, sommarkläder till midsommar osv. Woopwoop.

EN LIDEN GÖK!!

Åkej, jag har inte uppdaterat på superlänge men mycket har hänt. STUDENTEN 2011 är ju ett exempel!
Jag må ha mycket att berätta men tyvärr ingen ork. Hur ska man orka när ingen tror på en? När alla som betyder något tror på skitskvaller? När det inte är någon som säger: du, malin, jag är på din sida, jag vet att du inte är sån?
När allt är emot en och man förlorar något som gjort en super glad så är man inte super taggad.
Men back to buisness: studentvecka med ölbrännboll x 2, fester, studentfirande och studenten! Awesome trots allt skit? AWESOME!

(jag, lina, kristina och hanna på flaket igår!)

Imorgon ska jag jobba och förhoppningsvis komma på andra tankar. I veckan bor jag nog hos Jenny-Kenny Starfighter och det lär bli party all night long då!

RSS 2.0