SJUKLING

När jag vaknade imorse så kunde jag inte andas. Bokstavligen inte andas. Jag fick panik, öste i mig ett glas med varm mjölk, hostmedicin och la mig i sängen. Jag somnade gott tackvare hostmedecinen, hehe. Jag hatar att vara sjuk, jag hatar att vara förkyld, jag hatar att bara sitta hemma. vi har ingen mat hemma så jag kan inte smaska på något gott heller. Denna dagen är alltså kass. Håller tummarna på att jag mår bra imorgon.



DÄPT I ÄSAN

Säg rubriken högt för er själva. Ungefär så låter jag.
Jag vaknade med en dödlig förkylning imorse och det tog MYCKET kraft och mycket näsdroppar för att komma iväg till skolan. Dock kom jag sent eftersom busschaufförer tydligen inte lärt sig veta hut och stannar när man springer bredvid bussen & bankar.
Det är iallfall underbart väder och inte nog med det - det är skit varm
t!


KÄMPINGE

Jag spenderade fredagskvällen i sjöbo och i ystad. Jävla skitta människor det är som hänger på bar a bar. 
Lördagen spenderade jag i sängen då jag trodde jag skulle dö såfort jag reste mig upp, tur att man var ensam hemma.
Idag har jag varit ute och lekt med min hund nästan hela dagen och när klockan blev eftermiddag så begav sig hela familjen till sommarstugan i Kämpinge. En helt perfekt dag för 1oooo bilder och mysigt sol-häng. Känns som att jag hunnit med hur mycket somhelst!

pappa & pam

saela

Stranden precis vid vårt hus. Jag älskar Kämpinge!

ANOTHER LOVELY DAY

Klockan plingade halv sju och solen strålade redan då. Jag älskar vårvädret! Nu ska jag slänga på mig lite kläder och bege mig till skolan. Adios


LEDIGA SOLIGA DAGAR

Inställd Svenska C resulterade i att jag fick ledigt från Psykologin också efter som "jag är så duktig ändå". Känns bra att höra sådant!
Jag skulle vara hos sjukgymnasten om  tio min igentligen, men jag vaknade precis och kommer aldrig hinna. Måste duscha och göra mig fin för att vid 1 ska jag på jobbintervju i malmö, so wish me luck!


LIFE IS GOOD

Det blev malmö igår. Det blev malmö, med en vinbox och kareoke igår. Vid halv tre blev jag &  Julia hämtade av typ världens snällaste människa, tror jag iallfall, om man inte räknar med typ Moder Teresa. Jag var himme en timme senare och tror aldrig jag njutit så mycket av att få komma hem efter fest. Det sker nästan aldrig.



SMELLS LIKE SUMMER



Jag saknar att vakna på andra våningen av att det är sjukligt varmt, springa ner i trädgården och slänga i sig lite körsbär och hoppa i poolen.
Jag saknar att gå på smågatorna för att komma till bussen och känna doften av alla träd i parken och känna att sommaren är här. 
Jag saknar lata dagar i stan med knäppa vänner och andra randoms.
Jag saknar att slänga lite kyckling på grillen på terassen och sitta under taket med alla mina kompisar och lite öl.
Jag saknar att springa barfota på gräsmattan och att studsa på studsmattan i timmar.
Jag saknar att kunna gå eller att kunna ta cykeln till precis vem som helst, precis när som helst.
Jag saknar lukten av malmö, ljudet från bilar och vetskapen om att jag inte är ensam i världen.


DONE AND DONE



Ungefär såhär såg jag ut när jag satte mig i aulan imorse MEN..

..matteprovet är avklarat! Hoppas på att jag klarade de, 3e gången gillt eller vad säger ni? :-)

Jag åkte till Sjöbo och pluggade som jag brukar och kom hem vid 2/3 tiden. Tankar Gossip Girl på full speed och ser fram emot en lugn kväll hemma ikväll för imorgon kör vi all in!

FAILING

Jag pluggade matte hela dagen igår och ska plugga matte hela dagen idag. Jag ska plugga matte imorgon men sen är jag klar. Dumma matte c, you are ruining my life.


BUBBELIN' STYLE


Jag har haft en väldigt bra helg och vecka.
Det blev fest i Sjöbo med Jenny i helgen och jag hade riktigt roligt. Random men roligt.
Idag hade jag möte med rektorn och studievägledaren. Jag är numera "ledig" torsdag och fredag. Jag ska arbeta hemifrån. Känns skönt men samtidigt så hade dom precis märkt att jag saknar 50 poäng i min studieplan så jag ska, nu i mitten av den sista terminen innan studenten, påbörja en ny kurs så att jag har tillräckligt med poäng. Något av de löjligaste jag varit med om. Precis som om man inte märker de förens efter tre år?

POOR ME

Fytusingen vad jag har mått dåligt på senaste tiden. Mamma kom hem med nappar som jag kan snaska på samtidigt som jag slår på Gossip Girl.


YOUTH IN REVOLT

Efter en trevlig kväll med klassen så vaknade jag pigg & glad. Skippade skolan och tog med mig hunden in till stan för en liten fika med Jenny & Amie. Efter att ha suttit ute i kylan i nästan tre timmar så kan ni ju lista ut att jag var LITE halvsjuk idag. Jag har byggt en hemsida och jag har byggt ännu en hemsida. Älskar att plugga när man mår bajs.

Nu ska jag laga tacos & sen köpa lite godis. Peace!


Saknar bakisbrillorna, även om jag köpt nya så är det helt enkelt not the same.

ETTHUNDRA DAGAR

.. KVAR TILL STUDENTEN!
Kan inte fatta att om 100 dagar så har vi sprungit ut på trappan med våra vita kläder och fattiga mössor! ÅH.
Det blir att fira detta med klassen ikväll hos Hanna. Tror jag iallafall. Mina föräldrar behandlar mig fortfarande som att jag var 15 år gamal och det kan jag väl förstå eftersom dom fortfarande måste "ta hand om mig". När man bor där jag bor så förlorar man ALL sin självständighet. Men det är bara 150 dagar tills jag flyttar från denna skit gården. ÅH.


RSS 2.0