25 juni 2010

& det är midsommarafton! Jag har en fullpackad dag framför mig. Jag ska snabbt hoppa in i duschen & sen köra in till blentarp för att tanka, handla mat & fixa present. Efter det blir det snabbt hem, hämta julia, fixa oss & sen dra på fest! Jag ska ha min nya söta klänning från Mallorca & mina nya snygga klackar till, kommer bli finfint. Ni får se sen för nu måste jag köra. PEACE!

24 juni 2010.

Godmorgon solstrålar! Jag är dödligt trött & har redan legat ute i solen i nästan 2 timmar.(som om jag inte fick nog av de i Magaluf.) Jag ska nog snart köra en runda för att öva på det här med manuell bil & ikväll är det risk 1 som gälller. 18.15 till 21.15.. Kommer bli awesome!

Här får ni lite bilder på det jag lyckades köpa med mig från Magaluf.





lite mer skit har jag köpt men tyvärr dog min kamera precis så jag hann inte fota de. :-(



Väskan har hittat hem!

iiiiih! Min väska har kommit hem! Den har varit fast i Madrid sen i måndags & innehåller exakt ALLA mina favvis kläder & alla fina presenter & saker jag köpte på Mallorca. Pappsi ska hämta den efter jobbet & gud vad jag längtar! Ni ska då få en jäkla massa fina bilder på en jäkla massa fina saker. HEHE

23 juni 2010.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Jag är hemma efter en underbar resa med mina tjajjor. Vi har fjort en jävla massa saker & det finns inte en chans att allt kommer få plats i ett inlägg! Jag har knappt sovit på hela veckan & jag är fortfarande sjukligt trött. Det har nog varit den klyddigaste resan någonsin & förhoppningsvis slipper jag åka på "kyckling-flygplan" igen.

Grabbarna Grus, Harry Potter & den strippande geten i våra hjärtan!


HEJDÅ!

nu åker jag in till malmö & sover hos annette för att inatt åker vi till mallorca. JAG KÄNNER REDAN VÄRMEN!
ni får ha det underbart i sverige & så hörs vi om en vecka!

PANIK

jag har inte packat.
jag har ingen aning om vad jag ska packa.
jag har inte fixat pengar.
jag har inte bytat min bikini.
jag har inte funderat över gårdagen.
jag har inte lagt in mina bilder.
jag har inte kunnat sluta sjunga på hela dagen.
jag har inte ätit av nutellan som står på köksbänken precis utanför mitt rum.
jag har inte rökt idag.
JAG HAR PANIK.



12 juni - BIL!

Pappa rullade precis in på gårdsplanen & tutade en massa. Jag tittar ut & gissa vad jag ser?!

Pappa, mamma & emma har varit & hämtat min helt egna, gruvligt söta bil!

12 juni.

Aaaaaah, HEJ! Klassfesten i torsdags var awesome! Riktigt roligt hade vi allihopa.


Igår kom Julia ut på landet(till mig hehe) & vi skulle studenta men fyfasen vilken dålig kväll! 
För det första så öste det ner hela dagen & för det andra så kan jag bara säga HAHAHA. Sjukt sorglig student men vad ska man göra åt det nu. Jag sov iallafall hos Krille & kom därifrån vid 12 snåret.
Jag har städat huset & mitt extremt stökiga rum, tvättat mammas bil både på utsidan & insidan & nu har jag dessutom börjat packa inför magaluf!!
Jag kan inte fatta att vi åker på måndag morgon det kommer bli så underbart!
Nu måste jag fortsätta paaacka!

10 juni - Godnatt!

Hej allihopa! Nu är jag hemma från skolan igen & ska ta mig en tupplur för ikväll är det klassfest som gäller hemma hos Victor. Måste kila i sängen men förhoppningsvis tas det mååånga bilder som jag kan länga ut. Peace!






10 juni 2010 - skolavslutning!

Heej! Det bär snart av till skolan för avslutning men inte riktigt ännu. Jag har skuttat i lite halvsunkiga kläder för jag mår fortfarande inte toppen & det är verkligen inte toppen väder ute..

9 juni 2010.

Good Morning! Jag kan inte visa mig idag. Aldrig i mitt liv. Fyfan vilka hemska "slingor". Hela jävla håret blektes av dom så nu är HELA mitt hår blont istället för att det är rött & fint. Måste köpa färg. Jävla fuck tard blekning. Mitt hår som äntligen börjat bli fint igen..

HJÄLP!


oh my gosh!

Sitter & slingar håret med nån specialar-färg. Det ser VÄLDIGT GULT UT, men det stog att det blev oranget-gult-blont men om det inte blir det så kommer jag DÖ! Jag är SO OVER det här med missfärgat hår.. 30 min kvar så det är bara att vänta & se...



8 juni 2010.

Jag vet att jag helatiden säger att jag ska börja uppdatera mer men det är riktigt svårt att klämma in tid till de! 
I fredags blev det iallfall student & sedan hipp. Riktigt bra kväll & dagen efter fick jag skjuts hem & somnade ute på vår nybyggda terass. På lördagen somnade jag vid 5 tiden sådet blev inte mycket gjort & jag pluggade hela söndagen för igår(måndag) så hade jag psykologiprov som gick helt åt skogen. G på beteendeperspektivet & IG på kriser & psykiska störningar. Känns ju SUPER
What ever, det är sommar nu & endast 6 dagar kvar tills jag åker till underbara mallorca med mina b-rudar!

Vet ni vad det bästa med mina dåliga updates är? Ni får gryvligt många bilder att glo på när jag väl orkar lägga in dom & guess what? Idag är en sådan dag, så varsågoda!


mys


julia på siesta!


Jenny & aaron på siesta.


lite futtboll.


lite shopping. min nya kärlek är jackan<3

Okej, tydligen har inte alla mina bilder laddats in på datorn så jag måste undersöka saken!

ice-ice!

Spanade precis in Kenzas blogg & såg vitt nagellack & kom på att jag har ett jättejätte gammalt från depend så jag plockade fram det & woila! Super snyggt & fräsht!


4 maj.

Heeeeeeeej!
Idag är det fredag & ikväll är det student hos mina gamla grannar. Får se hur det går men det lär nog bli kul!
Igår hade jag körlektion vid 9 & lyckades få motorstopp 3 ggr & blev nästan påkörd en gång. Sorgligt men sant. Efter det åkte jag till stan & åt med amanda(förra inlägget) & åkte sedan tillbaka till sjöbo för att plugga körkort men dom hade inte öppnat så jag satte mig på en mysig uteservering & solade. UNDERBART! Vid fyra hämtade mamma mig & jag åkte hem & pluggade psykologi eftersom jag egentligen skulle ha 3 prov idag. Jag har suttit uppe hela natten & råstudat så i morse vaknade jag inte av mitt alarm..
Men nu är jag uppe & ska snart bege mig ut mot stan. Jag måste köpa en klänning till ikväll!


Dagens outfit:
Jeans: Gina Tricot
Linne: H&M
Jacka: Gina Tricot

3 maj.

Det blir fel ordning på inläggen nu men vafasen!


Igår blev det en smarrig lunch med Amanda på Maltes.



RSS 2.0