Biokväll

Hej, jag ska snart kila ner till tåget mot malmö för ikväll blir det bio med Zach. Vi ska se "Kick ass". Kommer nog bli ganska bra. Filmen börjar 21.10så vi ska mötas i stan halv. Jag ska lääääätt köpa mig en chai. Jag behöver energi, särskilt nu efter att jag har varit ute & ridit med lillasyster. Jag blev avkastad & flög rakt över häst-jävelns huvud. =(
Ne nu ska jag slänga på lite smink. Det blir höga blåa jeans, vitt linne & college-jacka ikväll. Lagom mysigt.
Peace out!

Stress.. :-(

BLÄ! Min helg kommer att bli galet stressig.. Idag fick jag reda på att jag har en svenska & fysik uppgift att göra, en hemtenta i socialpsykologi & matte D att räkna. I vanliga fall hade det inte varit några problem men nu ska jag jobba hela denna helgen & kommer behöva gå upp super tidigt för att hinna plugga innan jobbet. Kommer bli jobbigt att anpassa alla mina tider runt jobbet, bajs.
Nu får jag fortsätta plugga.
Peace out!


Jag ligger i soffan med mysigaste filtarna ever.

22 mars 2010.

Godmorgon!
Jag ska erkänna; jag orkade inte starta datorn när jag kom hem igår.. Istället lagade jag middag & somnade framför tv:n, ganska mysigt trotts att dummahockeybajset gjorde att det inte var något Grey's.
Idag vaknade jag pigg som en mört & sitter nu i skolan. Om 10 min ska jag ha muntligt prov o0m antiken & medeltiden, visst låter det kul? Jag ska försöka hinna med bussen klockan 1 för att kunna komma hem men annars får jag väl vänta i stan tills jag börjar mögla. Eh, ska läsa igenom all svenskan en gång till.
Peace out!

Man boy, man boy!

GOD EFTERMIDDAG HÖRRNI! JAG SITTER HÄR OCH GLOR MEDANS "MAN BOY" SPELAS PÅ RADION OCH EN FINNE SITTER OCH PRATAR MED SIG SJÄLV BREDVID. JAG HAR VARIT EN STUND I SKOLAN ICHOCH VILL HEEEEMHERREN MEN FÅR INTE TAG I MAMSEN. =( JENNY RINGDE OCH BJÖD MED MIG PÅ FIKA MED HENNE OCH SABINA SÅ JAG SKA ROA MIG MED DOM TILLS MAMMA SVARAR I SIN TELEFON(VILKET HON NÄSTAN AAAALDRIG GÖR..) JAG HAR EXAKT 6.50 I PLÅNKAN OCH LÄNGTAR TILLS FREDAG NÄR JAG ÄÄNTÖUGEN FÅR BÖRJA JOBBA!! 3000 eXTRA I MÅNADEN ÄR INTE HELT FEL. =) NE NU SKA JAG GÅ TILL APOTEKET
SÅ NI FÅR EN ROLIGARE OCH NORMALTEXTAD UPDATE NÄR JAG KOMMER HEM. PEACE OUT!

Sjukhuset all day long.

Morsningkorsning! Klockan är 07.30 & jag är på språng. Idag ska jag till sjukhuset för att göra tester, hela dagen. Det kommer nog vara ganska lame men vafan, det är bara en dag.
Igår satt jag i stan, i det underbara vädret & pluggade matte fram tills klockan 3 då Linnea mötte upp mig & vi gick in på Coop för att köpa oss något mysigt att ta med till parken & äta. Sara kom efter en stund & jag åkte väl hem vid 5. Nu måste jag verkligen klä på mig!!
Peace out!

19 mars 2010.

Godmorgon pojkar & flickor! Jag hade tänkt träna nu på morgonen men jag kunde inte somna igår & är helt galet trött just nu. Mina ögon svider som om jag hade hällt salt i dom & min kropp är lika öm som om jag sprungit ett maratonlopp på 5 timmar. Inte alls okej!
Jag ska hälla i mig lite kaffe & slänga mig i duschen så jag kanske hinner i tid till skolan.
Peace out!

Late night music.



ganska underbart.

Hard work, work!

Tjenixen! Jag sitter & kollar på Wipeout med lillasyster, ska snart ta lite glass & mysa till det. Jag har suttit & letat jobb & lägenhet hela dagen & medans jag har suttit & hatat alla offer i min omgivning.
JAg hittade iallafall ett jobb på platsbanken.se som jag ringde på & fick åka in till Skurup för att prov jobba direkt! Efter en timme så kom chefen & meddelade att jobbet var mitt. Jag börjar på fredag & ska jobba fre-sön, 16-20. Lite bull att jobba hela helgerna men vafasen, kan ju ha kul efter 8. I am thrilled!  =D
Nej nu ska jag krypa ner under filten & snooza.
Pusshaij!

Saturdaynight!

Jenny är här. Vi har legat framför MTV hela dagen, det har varit maraton på "a shot at love with the ikki twins". Vi tänkte festa ikväll men i princip alla jag känner ska till en kille som går i min klass men av någon anledning är jag inte bjuden, trotts att han var på min 18års fest. Sjukt dålig stil men jag får väl roa mig på annat håll.
Nu ska jag kila tillbaka till jennypenny, see ya!

Tack Island! Nu fick jag inte ta mitt jetplan till skolan!

När jag fick syn på denna gruppen så skrattade jag rejält, speciellt eftersom det var en riktigt dryg snubbe som gått med.


Här får ni några andra roliga:










Enjoy..

för här kommer bilder som jag sagt att jag skulle lägga upp men som jag sedan sket i. SORRY.


outfit någon dag + en liten kise i hörnet.


en liten skumkanin som jag faktiskt smaskar på just exakt nu.


ännu en random outfit + min "nya" väska. Egentligen skit ful och alla på stan skrattar när dom ser den, men jag älskar den.



behöver jag säga något annat än smaskens?


världens sötaste och kanske knäppste kise.


sabina innan Jennys 18års förra fredagen.


våfflor hemma hos mormor på lovet. ÖVERDRIVET GODA, måste fixa receptet, hehe.


Adéle, vår bebisget.


när man storshoppar på Netto. Hahaha, pappa gick loss.


Jenny och Johan på hennes 18års.


sabina, keyser och Lorik.


Jennys 18års.


mitt underbara hår en gång i tiden.


REMEMBER?! 5 minuter i den snön pajjade min kamera. Good thats over.

Nej nu får det räcka, känns som det var det mesta. Ha en bra kväll för nu ska jag laga en smarrig middag. Hejsvej!

Im out in the streets.

Gosh, 8 dagar utan update, ganska dåligt av mig, i agree men nu har jag intressanta saker att dela med mig av & en massa bilder för er att glo på. Det måste ge mig lite plus i kanten tycker jag.


Förra fredagen, 9/4: Det var fest för min kära Jenny nere i en lokal i hamnen. Det var en jäkligt bra kväll om man bortser från att vissa människor inte förstår när dom ska släppa taget. Sorgligt nog. Jag var fortfarande sjuk så jag blev hämtad & hemkörd vid ett-tiden. När vi kom hem så hade ÄNTLIGEN vår häst, Svala, fått sitt föl.


Lördag, 10/4 & Söndag, 11/4: Jag låg hemma. Sjuk & bakis. Lätt bästa dagarna i mitt liv..

Måndag, 12/4 - Onsdag, 14/4:
Jag har legat sjuk & kollat på tv. Började med pilates också. Galet skönt & väldigt bra träning faktiskt. Who could have know? Jag & min syster gick ut & solade nere vid dammen. För er som inte visste så är solen som starkast nu runt påsk så passa på att sparka igång pigmenten redan nu!


Torsdag, 15/4: UNDERBART! Jag kände mig tillräckligt frisk för att åka till skolan, big mistake, men det var skönt att komma ur huset. Jag hade bara en lektion men jag hann med en fika med Jenny. En iskall frapino i det skollheta vädret. Inget fel med de! Kom hem ganska tidigt och drog på mig myskläder för att åka med pappa och syster till sjöbo för att storhandla.



Idag, 16/4: Jag missade tåget och tog istället bussen från Blentarp, till Sjöbo för att sedan vänta 40 minuter på bussen från Sjöbo till Ystad. En lagom roande morgon(klockan var 11, but still!) men jag träffade en glad födelsedagsgris på bussen. En viss Gustav som INTE ville åka till Frankrike på sin 18års dag? Han är knäpp men GRATTIS till Gurra iallafall.
Jag kom till skolan lagom till de att psykologin slutade så det blev lunch med Hanna och Lina direkt. Äckel-päckel mat men trevligt sällskap. Klassen spelade in någon slags action/drama film om en skolmassaker, vi blev skjutna allihopa men vi slapp iallfall en stund av svenskan.

i väntan på att bli hämtad i Skurup.

7 mars.

HEJ HÖRRNI! AV NÅGON ANDLEDNING KAN MAN BARA SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER NÄR MAN SKRIVER PÅ MOBILEN, KNÄPPT. I SÖNDAGS BLEV DET BÅTEN MED ELLA OCH MARIA, RIKTIGT KUL KVÄLL OCH JAG KOM HEM VID 6 PÅ MORGONEN.. SOV BORT HELA MÅNDAGEN OCH PÅ TISDAGEN HADE VI STUDIESAG OCH JAG FIKADE MED JENNY OCH AMANDA, LIKA MYSIGT SOM VANLIGT. TYVÄRR HAR JAG GÅTT OCH BLIVIT SJUK SÅ IGÅR TOG VI PSSOSS EN TRIPP TILL SJUKHUSET. HAR BARA LEGAT HELA VECKAN I PRINCIP OCH JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT JAG ÄR FRISK TILL IMRN FÖR ANNARS MISSAR JAG JENNYS 18ÅRS FEST OCH DET VILL JAG VERKLIGEN INTE GÖRA  :D SLÄNGER IN LITE OUTFITS SÅLÄNGE, PEACE OUT!!

Väntar..

Julia är nog världens segaste person för hon svarar varken i telefonen eller på sms. Vem kan sova såhär länge?! Jag får slå på John Tucker must die medans jag väntar.

4mars. Outfit.


4mars.

Godmorgon!
Jag hade Jenny här iförrgår & igår åkte jag & pappa till Lund & köpte en iPhone till mig. DET VAR PÅ TIDEN. Jag ska snart in till Malmö & träffa Julia i detta skit vädret men jag överlever nog ändå!
Ikväll får jag försöka festa till det, trots att det är söndag, men jag är ledig tills onsdag så något måste jag ju göra.




2 mars.

Hej! Underbar dag. Var ute & red på morgonen & stack till lund sen. Blir en iPhone imorgon & nu sitter jag & väntar på Jenny som ska komma hit ikväll. 
OM IGÅR; det var 1 april & jag kom inte på något bättre. SÅ nej, jag har inte cancer.

1 april.

GODMORGON! Sorry att det inte blev något inlägg igår, jag var på Nova hela dagen & kom hem vid 9. Slutade med att jag somnade framför tv:n. Fick iallafall med mig lite kläder hem. Blev inte så mycket (CHOKERANDE!) men vi skulle faktiskt handla till mamma egentligen. Jag ska in i duchen, åka med mamma, kolla iPhone & sen träffa Nicklas om han hör av sig. TRAMS.
(grattis till pamse som fyller 6år!)





BTW; jag har cancer.

RSS 2.0